Bebe új szerelme egy fekete bombázó - A Reggeliben mutatta be
Bebe bemutatta gyönyörű barátnőjét, akivel egy hónapja alkot egy párt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bebe újra szerelmes. Az énekes nyolc együtt töltött év és öt év házasság után 2016-ban vált el hivatalosan feleségétől. A négy év alatt elszokott attól, hogy együtt éljen valakivel, de új párjával már rövid ismeretség után össze is költöztek. 

A gyönyörű, fekete hajú Tóth Boglárkát a Facebook ajánlotta fel ismerősnek, a 43 éves sztár pedig azonnal utánanézett, a csinos nő mivel foglalkozik. Táplálkozási tanácsadó, sok a pajzsmirigyes betege, így Bebe tanácsért hívta fel pajzsmirigybeteg kutyusával kapcsolatban - mesélte a Reggeliben, ahol bemutatta szerelmét.    

bebe-parja
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Fura volt, de szimpatikus is, hogy ennyire aggódik a kutyájáért. Nyilván beszéltünk róla, hogy állatorvossal is konzultáljon, mert én mondtam, hogy embereknek adok táplálkozási tanácsokat, nem kutyáknak, de nyilván megpróbálok segíteni.

bebe-parja2
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Bennem volt, hogy van némi hátsó szándéka, de kíváncsi is voltam. Ugyanakkor a telefonban még nem jött le igazán semmi, nagyon hivatalos volt, később ezért is találkoztunk. Én is már elég régóta keresem a páromat, és nem nagyon találkoztam olyannal, aki annyira megfogott volna első találkozásra, mint ő - mesélte a fiatal nő az RTL Klub reggeli műsorában. 

Bebe azt is elárulta, hogy egy hónapja alkotnak egy párt, és a második héten már együtt laktak. Azt vallják, hogy lakva ismeri meg az ember a másikat. Bogi a múzsája is, most éppen egy duetten dolgozik, amit a szerelmével fog énekelni, a nő ugyanis zenészcsaládból származik. 

Hosszú Katinka először jelent meg párjával

Hosszú Katinka szeptember végén először jelent meg nyilvános rendezvényen a párjával. Az úszónő és szerelme Will Smith új filmje, a Gemini Man premierjén mutatkoztak együtt. Az Iron Lady nagyon dögös szerelést húzott a vörös szőnyegre, és Mátéval ölelkezve álltak a fotósok elé. 

Ezt is szeretjük