Palya Beának új párja van - Tíz hónap után árulta el, kibe lett szerelmes
Palya Bea a Mondd el Tatár Csillának! című műsorban mesélt új párjáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Palya Bea az ATV csatornán vasárnap esténként jelentkező, Mondd el Tatár Csillának! című műsorban beszélt először új  párjáról, akivel tíz hónapja alkot egy párt. Az énekesnő szerelme nem a zenei világban dolgozik. 

Palya Bea 2018 májusában a YouTube-on futott Tatár Csilla 34-ben szólalt meg nyolc hónap kihagyás után, és elárulta, elvált két kislánya, a 2012-ben született Lili és a 2017-ben világra jött Panni édesapjától. A 42 éves sztár új párjáról is a TV2 és az MTVA egykori műsorvezetőjének mesélt, aki két év után az ATV csatornán tért vissza a Mondd el Tatár Csillának! című beszélgetős műsorával. 

- Tudós egyébként a lelkem, és ez nagyon érdekes, mert egymás életben olyan szinten is elmerülünk, hogy mit is csinálunk - idézi a Blikk Palya Bea szavait. 

Az énekesnő azt már a műsor előzetesében megosztotta a nézőkkel, hogy szerelme nagyon szép és okos, nemcsak a konyhában, de az ágyban is nagyon jó.

- Önreflekszív leginkább, azaz szembenéz magával, ami szerintem a férfiak számára is most már divatos. Ezalatt azt értem, hogy már nem ciki az érzelmekről beszélni, azokhoz kapcsolódni, de negyvenöt év alatt ilyen férfit keveset ismerek - vallotta be Palya Bea. 

Magyar műsorvezetők és házastársaik

Tatár Csilla 2015-ben mondta ki a boldogító igent férjének, Kunos Balázsnak. A házaspár egy kisfiút nevel együtt, Milán Ruben 2015 novemberében jött a világra. Képes összeállításunkban azt is megnézheted, hogy festenek a népszerű műsorvezetők ritkán látott házastársai.

Ezt is szeretjük