Már a 7. hónapban van a magyar műsorvezető - Babapocakos fotót posztolt Krug Emília
Krug Emília, az ATV műsorvezetője decemberre várja első gyermekét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Krug Emília július elején árulta el, hogy első gyermekével várandós. Ekkor már azt is tudta, hogy kisfiút hord a szíve alatt, akit Máténak fognak hívni. A kicsi decemberben jön világra, és az édesapja, valamint az édesanyja vezetéknevét is megkapja majd. Azért döntöttek így, mert a tévés édesapja már nem érhette meg az unokája születését.   

Krug Emília már a hetedik hónapban jár, és szépen gömbölyödik a babapocakja, amiről az Instagram-oldalára is feltöltött egy fotót. 

Az ATV műsorvezetője tíz éve van együtt párjával, Andrással, akivel idén ünnepelték a nyolcadik házassági évfordulójukat. Ideálisnak tartja, hogy 36 évesen lett várandós az első gyermekével. 

- Mindig tudtuk, hogy szeretnénk babát, de ki is szerettük volna élvezni a közös életünket. Imádunk moziba, színházba járni, jönni-menni, barátokkal találkozni. Az utóbbi időben éreztük azt, hogy jó lenne egy gyerekkel együtt felfedezni a világot. Ahogy elhatároztuk, egyből jött is - mesélte júliusban az atv.hu-nak.

krug-emilia
Fotó: Facebook/Krug Emília

Az első három hónapra jellemző rosszullétek sem kínozták, mindössze néha talán fáradtabb volt kicsit a megszokottnál, de ezt alvással könnyedén orvosolni tudta. Úgy tervezi, a várandóssága alatt végig dolgozni fog, és jövő tavasszal vissza is tér a képernyőre. 

- Úgy tervezem, végig dolgozni fogok, nem vagyok otthonülős típus. Az októberi önkormányzati választásról szóló műsorunkban ugyanúgy fogom mutatni az eredményeket, mint korábban, csak már hét hónapos pocakkal. (...) Pár hónap kihagyás után, tavasszal fokozatosan már visszatérek a képernyőre. Szerencsére itthonról is tudok készülni, ráadásul a férjem munkája is kötetlen időbeosztású. Ez a terv, de persze az élet bármit felülírhat - árulta el az Egyenes Beszéd műsorvezetője.

A Danubius Rádió műsorvezetői egykor és ma

Jáksó László rádiós műsorvezetőként kezdte pályafutását, előbb a Kossuth Rádióhoz, azután a Danubius Rádióhoz szerződött, ahol 1998-tól 2009-ig vezette saját nevével fémjelzett műsorát, a Jáksó Hot 20-at. A Heti Hetes 2016-os befejezése óta ritkán látni, nem csoda, hogy 24 kilós fogyása után alig ismertük fel. Nézd meg, mivel foglalkoznak a Danubius Rádió egykori műsorvezetői napjainkban. 

Ezt is szeretjük