8 hónapig titkolta terhességét - A magyar sorozat újabb színésznője vár babát
A Jóban Rosszban egy újabb színésznőjéről derült ki, hogy babát vár.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Jóban Rosszban újabb szereplőjéről derült ki, hogy kisbabát vár. A Deka szerelmét, Anikót megformáló Cap Júlia egy babapocakos fotóval tudatta a gólyahírt. 

Sokáig titokban tudta tartani, hogy várandós, hisz az egyik kommentre adott válaszából az derül ki, hogy már a nyolcadik hónapban van.

cap-julia
Fotó: Instagram/Cap Júlia

A sorozat rosszfiúját, Fehér Rolandot alakító Suhajda Dániel megdicsérte, milyen szépen kerekedik a babapocakja, mire a színésznő azt a választ adta: "és még van két hónapunk!"

A TV2 napi sorozatának egy másik szereplője is hamarosan édesanya lesz. A Krasznai Ágnes nővérkét játszó Papp Annamária július végén árulta el, hogy első gyermekével várandós. A színésznő ekkor már a hetedik hónapban volt. Kisfiát, Mátét október elejére várja. 

Papp Annamária várandóssága azért is különleges, mert 2005 óta ő az első színésznő, akinek a terhességét beleírták a Jóban Rosszban című sorozatba. 

- Azt még nem tudni, hogy a Csillagvirág Klinikán belül vagy kívül kerültem "állapotba". Az biztos, izgalmas lesz, ha kiderül, kitől terhes Krasznai Ágnes - mesélte júliusban a Borsnak.

Cseke Katinka 30 kilót fogyott

Cseke Katinka folyamatosan szabadul meg a pluszkilóktól, 106-ról már 75 kilóra fogyott, új frizurát visel, és öt év után új ruhákat vásárolt magának. Annyira megváltozott, hogy sokszor régi kollégái sem ismerik fel. 

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük