A magyar színésznőt tiniként kövérnek csúfolták – Most karcsú, mint a nádszál
Madár Veráról kevesen gondolnák, hogy iskolásként túlsúlyos lány volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Madár Vera a Jóban Rosszban egyik állandó szereplője, a színésznő a 2005-ös indulás óta a sorozat színésznője, előbb a Kék Macsek pincérnője volt, majd a kórház recepciósa lett. A 37 éves vörös szépség karcsú alakját elnézve kevesen gondolnák, hogy iskolásként túlsúllyal küzdött, amiért osztálytársai csúfolták is, és el kellett szenvednie az idősebb férfiak füttyögetését. 

14-15 éves lányként a ruházati eladók továbbküldték a molettboltba, hogy ott talál magára 42-es, 44-es ruhát. Molettsége és túlfejlettsége miatt csúfolták, és amikor elérte a 86 kilót, apja, valamint nagyapja korabeli férfiak füttyögettek utána. Ezt megelégelve drasztikus fogyókúrába fogott, és 15 hónap alatt 42 kilóra fogyott. A szülei segítségével belátta, ez sem egészséges, így aztán idővel megtalálta az arany középutat.

Ma is odafigyel az alakjára, de a karcsúságát telt idomainak megőrzésével sikerül tartania. A Glamour-gálán egy testhez álló koktélruhában jelent meg, de a Story-gálán is magára vonta a figyelmet a barna, flitteres estélyivel. Az uszályos kreációt madár Vera egyik kedvenc tervezője, Merő Méter divattervező álmodta meg.

A színésznő 14 éve játszik a Jóban Rosszban című sorozatban. Ezt a posztot elnézve is hihetetlen, hogy egykor az alakja miatt csúfolták.

Ezt is szeretjük