Ábel Anita látványos fogyása - Az esti premieren vékonyabb volt, mint valaha
Ábel Anita nagyon karcsún jelent meg a Kölcsönlakás kedd esti premierjén.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ábel Anita karcsúbb, mint valaha. A 43 éves sztár kolléganője és barátnője, Dobó Kata első filmrendezésének, a Kölcsönlakás című vígjátéknak a kedd esti díszbemutatóján jelent meg, és mindenkit ámulatba ejtett alakjával. 

A színésznő nemcsak diétázik, de nemrég azt írta közösségi oldalán, hogy újra szeretné beiktatni az életébe a hot jógát, amire évekkel ezelőtt rendszeresen járt. De nemcsak az egészséges táplálkozás miatt fogyott le, a változáshoz magánéleti válságának is köze van. 

A Spektrum Home-on futott NőComment című műsorában árulta el, hogy tönkrement házassága miatt adott le jó pár kilót. Ábel Anita tavaly novemberben jelentette be, hogy férjével 16 év után külön utakon folytatják, Krisztián már el is költözött a közös otthonukból.

abel-anita-kolcsonlakas-premier2
Fotó: Femina/Rátkai Márk

"Vagány megjelenés. És bomba forma" - az Instagram-oldalára kitett fotóira záporoztak a dicsérő hozzászólások.

Dobó Kata első saját rendezésű filmjében a főszerepet olyan nagy sikerű színészek játsszák, mint Haumann Máté, Klem Viktor, Martinovics Dorina, Balla Eszter, Oroszlán Szonja, Szabó Simon, Kiss Ramóna és Fehér Tibor, de még Ganxsta Zolee is feltűnik a vásznon. A film premierjén is rengeteg sztár jelent meg - képes összeállításunkban megnézheted őket. 

Ezt is szeretjük