Tóth Gabi babapocakja már ilyen nagy - Merészen kivágott ruhában fotózkodott
Tóth Gabi megmutatta, mekkora már a babapocakja.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Gabi április végén jelentette be, hogy vőlegényével, Krausz Gáborral első gyermeküket várják. Az énekesnő még nem volt túl a kritikus harmadik hónapon, de nem akart titkolózni: az első három hónap nagyon megviselte, a 15. hétig folyamatosan émelygett, szédült, olyan alacsony volt a vérnyomása, hogy menni alig bírt, sokat feküdt és aludt, máshoz nem volt ereje. 

A rosszullétek miatt a komoly fizikai terheléssel és zajjal járó koncerteket is lemondta, ezért is árulta el a nagy nyilvánosság előtt korán, hogy várandós. Azt sem titkolta, hogy sokáig úgy tudta, csak nagyon nehezen lehet gyermeke. Több orvos azt mondta neki, kicsi a valószínűsége annak, hogy gyermeket szülhet, miután 18 évesen egy éjjel a bal petefészkében kifakadt egy ciszta, emiatt ez a petefészke tönkrement, a másik pedig károsodott, hatvan százalékkal csökkent az esélye, hogy teherbe eshet.

toth-gabi-babapocak2
Fotó: Instagram/Tóth Gabi, TV2/Sztárban Sztár leszek!

Ezek után nem csoda, hogy amikor pár nappal a lánykérést követően kiderült, hogy várandós, madarat lehetett vele fogatni. Az énekesnő babapocakja a harmadik trimeszterben szépen gömbölyödik és növekszik. A Sztárban Sztár leszek! jelenleg futó adásait június közepétől kezdték felvenni, az akkor készült, és a 31 éves sztár friss fotója között jó nagy a különbség. 

Tóth Gabi a babája nemét az augusztus elsején megjelent Story magazinban árulta el: kislányt hord a szíve alatt. Krausz Gábor kisfiúra számított, kicsit tart tőle, hogy parás lányos apuka lesz. 

toth-gabi-babapocak
Fotó: Instagram/Tóth Gabi

- Amikor megtudtam, hogy lányunk lesz, azt mondtam Gabinak: ismerem ezt a világot minden veszélyével együtt, harmincéves koráig a szemem nem veszem le róla, biztosan sehova nem engedem el egyedül a lányunkat - mondta a Story magazinnak.

Tóth Gabi tiniként

Tóth Gabi napjainkban az ország egyik legismertebb énekesnője. A nevét 2004-ben ismerhettük meg, amikor jelentkezett a Megasztárba, ahol végül harmadik helyezett lett. Első koncertjét még a tehetségkutató előtti időszakban adta: 17 évvel ezelőtt a Savaria Rockfesztivál színpadán állhatott, erről ő maga posztolt egy fotót.

Ezt is szeretjük