Erdélyi Tímea újra szerelmes - Ez a sztár rabolta el a szívét
Erdélyi Tímea újra szerelmes, a színésznő egy ismert rendezőbe szeretett bele.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erdélyi Tímea újra szerelmes. A 36 éves színésznő a hírek szerint az MTVA Holnap tali! és a TV2 Korhatáros szerelem című sorozatának második évadát rendező Radnai Márkkal alkot egy párt. 

Erdélyi Tímea szűkszavúan megerősítette a Ripost információit, miszerint nincs egyedül, együtt van a fiatal rendezővel.

erdelyi-timea
Fotó: TV2

- Nagyon sokat dolgozom, ezért a munkásságommal kapcsolatban szívesebben nyilatkozom. Leszögezem, ez a jövőben sem lesz másképp. De igen, egy párt alkotunk Márkkal - mondta a lapnak. 

Az újság színházi körökből úgy értesült, már másfél éve egy párt alkotnak, 2018 tavaszán találtak egymásra, de kapcsolatukat a mai napig nagyon diszkréten kezelik.

Erdélyi Tímea több évig Szente Vajk színész-rendező-műsorvezető párja volt. Tíz évvel ezelőtt szerettek egymásba, 2012 nyarán házasodtak össze, három év után azonban a házasságuk zátonyra futott. Megpróbálták újra együtt, de nem sikerült, tavaly nyáron beadták a válókeresetet. 

Erdélyi Tímea idén januárban Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorában azt mesélte, élete egyik legnehezebb szakaszát élte meg akkor, amikor úgy döntöttek Szente Vajkkal, hogy elválnak. A 38 éves színész idén augusztusban mesélt először arról, miért ment tönkre a házasságuk, és mikor jött el az a pont, amikor végérvényesen le tudta zárni a kapcsolatukat. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

ÉnkiskollégámMikisfalunk🎬🎥🎞#bánkigergő #pajkaszeg😍

Timea Erdélyi (@erdelyitimo) által megosztott bejegyzés,

Erdélyi Tímeát a Barátok közt Tildájaként ismerte meg az ország. Az RTL Klub népszerű sorozatában, A mi kis falunkban is szerepet kapott, ő alakítja Ildikót, aki az unokatestvére, Erika (Lovas Rozi) és Gyuri (Lengyel Tamás) agyára megy, és akibe Laci (Bánki Gergely) szerelmes. 

A Barátok közt tinilányai egykor és most

Emlékszel még az első és a második Tildára? Vagy arra, hogy nézett ki Kiss Ramóna, amikor először láttuk az RTL Klub napi sorozatában? Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek most a Barátok közt egykori tinilányai.

Ezt is szeretjük