Erdélyi Tímea padlóra került válása miatt - Még nem dolgozta fel teljesen
Erdélyi Tímea a válásról is mesélt az Utazás a lelked körül című műsorban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erdélyi Tímea sok lelki élettel kapcsolatos és spirituális témájú könyvet olvasott, érdekli a látható dolgok mögött meghúzódó láthatatlan világ, meditációs gyakorlatokon is szívesen részt vesz. Az égiek segítségét ugyanakkor nem tudta igénybe venni, amikor élete egyik legnehezebb szakaszát élte meg, akkor, amikor úgy döntöttek férjével, Szente Vajk színész-műsorvezetővel, hogy elválnak - mesélte Peller Mariann Life TV-n futó, Utazás a lelked körül című műsorában.  

- Talán le is rombolok ezzel valamit, de nem segítettek. De nem azért, mert nem tudtak volna, hanem azért, mert nekem annyi jártányi erőm sem volt az életem mélypontjain, hogy segítséget kérjek. Van a családunknak egy nagyon kedves barátja, egy református lelkész, és ő kérdezte nyáron, az unokaöcsém esküvőjén, hogy miért nem hívtam fel, miért nem kértem tőle segítséget?

- De amikor annyira rottyon vagy, nagyon a mélyponton vagy, nincs erőd segítséget kérni. Egy picit erősebbnek kell lenni, jobban kell lenni ahhoz, hogy segítséget tudj kérni - mesélte a 35 éves színésznő. 

Erdélyi Tímea azt is hozzátette, hogy még nem tudja, milyen szerepe volt az életében ennek az életszakasznak, és egy erre rálátó személyt sem kérdezett meg, mert úgy érzi, még nem áll készen a válaszra.  

Ezt is szeretjük