Bebe futárnak állt: az ételkihordást kissé megnehezítette az énekes ismertsége
Bebe egy időre ételfutárnak állt, mert megunta az otthon ülést.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mint sok zenésznek, Abebe Dánielnek, vagyis Bebének sem volt márciustól bevétele, és bár voltak és vannak tartalékai, a Back II Black egykori énekese megunta, hogy egész nap otthon ül.

Mivel egy barátja éttermében éppen futárt kerestek, így oda jelentkezett, és az elmúlt időszakban ételfutárként dolgozott. 

Bebe lett a leghíresebb ételfutár

Mindenki nagyon kedves volt vele, sőt túl kedvesek is, ami idővel a hátrányává vált - mesélte a Reggeliben.  

bebe
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Amikor híre ment, már nem tudtam dolgozni, mert gyakorlatilag negyedórákat álltam egy címnél, ugyanis fotót, aláírást kértek. Volt, aki kiejtette a tálat a kezéből: baseballsapka volt rajtam, és amikor átadtam az ételt, a számlát böngésztem, nem látszott az arcom. Akkor ismert fel az illető, amikor felnéztem - osztotta meg a nézőkkel.  

A cikk az ajánló után folytatódik

- Az utolsó időben volt olyan, aki csak azért rendelt ételt, hogy én vigyem ki. Amióta már nem dolgozom ott, több telefon érkezett, hogy miért nem szállítottam az ételt. 

Örül annak, hogy lassan ismét beindul a zenei élet, ami fellépéseket is jelent, az online koncertezésnek ugyanis nem híve. 

- Jövő héten Szerbiában játszom a zenekarommal egy fesztiválon, de a karantén utáni első fellépésem már megvolt, mégpedig itthon, egy beltéri, ahol nem voltak sokan, természetesen betartottuk a jelenlegi szabályokat. Borzasztó jó érzés volt! Mint az első nap az oviban! Úgy izgultam, mint egy kisiskolás. 

bebe-baratnoje
Fotó: RTL Klub/Reggeli

A 43 éves sztár nemcsak azért boldog, mert újra koncertezhet, hanem azért is, mert harmonikus a párkapcsolata, a karanténidőszak sem kezdte ki.  A gyönyörű Boglárkával tavaly októberben szerepeltek az RTL Klub Reggeli műsorában. 

- A mi kapcsolatunk amúgy sem a megszokott módon indult, hiszen két hét után összeköltöztünk. Csomó mindenben másként gondolkodunk dolgokról, de az a kapcsolat, ahol nincsenek viták, az nekem gyanús. Mondtam is neki egyik este, hogy ha ezt a két-három hónap bezártságot túléljük, számomra onnantól nincs kérdés. Túléltük, jöhet a következő lépcsőfok. 

Magyar sztárok és tanult szakmájuk

Több művésznek volt meglepő polgári foglalkozása, melyet évekig űzött, mielőtt pályát módosított. Most összegyűjtöttük, mely kedvenceink váltottak sikeresen hivatást, és lett belőlük ünnepelt sztár.

Ezt is szeretjük