Bay Éva fia, a műsorvezető László is sokat fogyott - Fotóin szembetűnő a változás

Bay Éva fia, a műsorvezető Marczali László is látványosan lefogyott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bay Éva évtizedeken keresztül a Magyar Televízió egyik legnépszerűbb bemondója és műsorvezetője volt, sokáig ő vezette a Hatoslottó-sorsolást, amit fia, Marczali László vett át tőle. 

Anya és fia között rendkívül szoros a kapcsolat, sok a közös programjuk, szeretnek például együtt edzeni. Mióta a 67 éves sztár 18 kilótól megszabadult, több energiája van, mint valaha. Ez Lászlót is arra inspirálja, hogy sokkal rendszeresebben látogassa az edzőtermet, és figyeljen oda magára.

Bay Éva fia is sokat fogyott

- A fiam is műsorvezető, a lottósorsolásban ő vette át tőlem a stafétát. Mindig tudtam, hogy ez így lesz, hiszen már gyermekkora óta mindenhová velem tartott, ott sertepertélt körülöttem, egy idő után már ő tanította be a számhúzókat.

bay-eva-fia2
Fotó: Lung András

- Egészen kicsi kora óta vágyott a képernyőre: az egyik kedvenc játéka az volt, hogy maga elé állított két monitort, és mint a CNN tudósítói, jelentőségteljesen egyik képernyőtől átfordult a másikhoz - emlékezett vissza az egykori bemondónő.

A cikk az ajánló után folytatódik

Bay Éva és fia között nagyon jó a viszony, a férje mellett a fiát tartja a legjobb barátjának. Nagyon sokat nevetnek együtt, mindent meg tudnak beszélni egymással. 

bay-eva-fia
Fotó: Lung András

- Amikor egy szerencsés véletlennek és egy étvágycsökkentő gyógynövénykeveréknek hála lefogytam, annyira büszke volt rám ő is, hogy eldöntötte, szeretne még jobban kinézni, és komoly edzésbe kezdett. A pluszkilók nélkül én is könnyebben végzem a gyakorlatokat, így sokat mozgunk együtt.

Marczali László 6NAP6KOCKA néven vlogot is indított, amiben a fogyása részleteiről, a változásról számol be. 

Bay Éva fürdőruhában

Mióta a Magyar Televízió egykori bemondónője 18 kilótól szabadult meg, nem csak férje halmozza el bókokkal, rengeteg új és régi rajongó is dicséri, milyen jól néz ki. A 168 centis sztár 86-87 kilóról indult, és most már 70 alatt van a súlya. 18 kiló mínusszal még fürdőruhában is a fotós kamerája elé állt. 

Ezt is szeretjük