Sértődésből 36 év házasság: Bay Évának a férje köszönni sem volt hajlandó egy évig
Bay Éva a Magyar Televízió bemondónője volt, Marczali László a csatorna operatőrjeként dolgozott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bay Éva a diploma megszerzése után egy külkereskedelmi vállalatnál kezdett dolgozni, szülei unszolására azonban beadta a jelentkezését a Magyar Televízióhoz. Ez a döntés jobban nem is sülhetett volna el, nemcsak sikeres bemondónő lett a csatornánál, de a szerelem is itt talált rá.

Marczali László operatőrrel 2021 tavaszán ünnepelték 36. házassági évfordulójukat, bár szerelmük tüze a mai napig lángol, megismerkedésük nem volt zökkenőmentes. Sértődéssel indult a kapcsolat.

Bay Éva először vérig sértette későbbi férjét

Csak egy hajszálon múlt, hogy egy pár lettek. Bár a férfi külseje elsőre felkeltette a tévés figyelmét, néhány mondatnyi beszélgetés után egyáltalán nem találta szimpatikusnak későbbi kedvesét.

- Megtetszettem Lacinak, érdeklődött utánam, majd miután megtudta, hogy szingli vagyok, felhívott telefonon. Megbeszéltük, hogy aznap adás után hazavisz. A tévé parkolójában várt, kiszállt az autóból én pedig magamban megállapítottam, hogy milyen helyes ez a pasi. Útközben megváltozott a véleményem: végig magáról mesélt, fényezte magát, felvágósnak tűnt - emlékezett vissza a Hot! magazinnak 2021 márciusában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dacára annak, hogy udvarlója viselkedése nem nyerte el a tetszését, mégis megbeszéltek másnapra egy közös vacsorát, amit a műsorvezető végül lemondott. 

- Úgy megsértődött, hogy egy éven át még csak nem is köszönt. Végül egy budapesti Santana-koncert törte meg a jeget: tőle kértem segítséget, hogy bejussak.

Az egykori párbajtőrbajnok akkor megenyhült, és még egyszer megpróbálta levenni kiszemeltjét a lábáról. Előző napi születésnapja alkalmából meginvitálta egy italra, hogy koccintsanak.

- Igent mondtam. Másnap találkoztunk, és attól a naptól kezdve már együtt is élünk. Ennek immár 38 éve. Olyan heroikus szerelem alakult ki köztünk azon az estén, hogy egy napot sem tudtunk volna már egymás nélkül élni.

Magyar sztárok, akik több mint 20 éve házasok

Képes összeállításunkban összegyűjtöttünk olyan hazai sztárokat, akik már több mint húsz éve élnek boldog házasságban. Íme a legösszetartóbb híres magyar házastársak!

Ezt is szeretjük