Barta Sylvia bombázóként tért vissza a képernyőre - Az 50 éves időjós alakján ámulunk
Barta Sylviát bő két hónapig kellett nélkülözniük a nézőknek a koronavírus miatt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Barta Sylviát bő két hónapig nem láthatták a TV2 nézői. Az időjósról április 2-án derült ki, hogy bár autoimmun betegként mindig fokozottan elővigyázatosan élte az életét, március 16-án beteg lett, megfertőződött a koronavírussal. 

"Három hete egy este köhécselés és szokatlan krákogás mellett éreztem, hogy valami bujkál bennem. Még aznap éjjel belázasodtam és iszonyatos izom és ízületi fájdalmak gyötörtek, ami miatt aludni sem tudtam. Másnap reggel - szabálykövető emberként azonnal jeleztem a munkahelyem felé, hogy bár én vagyok beosztva, nem tudok dolgozni! Rögtön a következő dolgom az volt, hogy jelezzem állapotomat a háziorvosomnak, akinek a tanácsára az első pillanattól kezdve önkéntes karanténba vonultam” - írta akkor az Instagram-oldalán

Barta Sylvia meggyógyult 

Napokig feküdt lázzal, gyengeséggel, fájdalmakkal és állandó hidegrázással, majd azt vette észre, hogy eltűntek a szagok és ízek, semmit sem érez. Az ezt követően elvégzett koronavírustesztje pozitív lett. Április 23-án jelentkezett azzal a közösségi oldalán, hogy sorozatos visszaesések után végre túl van a betegség és a küzdelem nehezén. 

Barta Sylvia a pénteki Mokkában tért vissza a képernyőre, ahol azt is elárulta, hogy jövő keddtől újra munkába áll, a nézők tőle is hallhatják az időjárás-előrejelzéseket. A stúdióban készült fotók magukért beszélnek: azt mondta, a kondíciója még nem a régi, de a képeken az ötvenéves sztár lenyűgözően néz ki

A TV2 reggeli műsorában arról is beszélt, hogy bár jól van, bárhová megy, tartanak tőle, azért a problémák elkerülése érdekében mindig hord magánál egy papírt, amely bizonyítja azt, hogy kigyógyult a koronavírusból, teljesen egészséges.

Barta Sylvia bikiniben

Barta Sylvia ötvenévesen is bámulatosan néz ki bikiniben, ámulatba ejtő, amikor a medence partján pózol. Sokat tesz azért, hogy formában maradjon, de ahogy telnek-múlnak az évek, egyre kevésbé szigorú önmagához.

Ezt is szeretjük