Ámulunk az 50 éves Barta Sylvia bikinis fotóján - Az időjós alakja irigylésre méltó
Hihetetlen, milyen jól néz ki Barta Sylvia bikiniben.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Barta Sylvia 50 évesen is bámulatosan néz ki bikiniben, ámulatba ejtő, amikor a medence partján pózol. Sokat tesz azért, hogy formában maradjon, de ahogy telnek-múlnak az évek, egyre kevésbé szigorú önmagához.

Amikor Barta Sylvia a TV2 Mokka vendégeként ínycsiklandozó halas fogást készített, a műsorvezetők nem győzték hangsúlyozni, mennyire csinos és fiatalos. Főzés közben avatta be a nézőket abba, hogyan tartja fitten magát: rengeteget sportol, és egészségesen étkezik, de mára megtanulta, hogy építse be az élvezeteket is az étrendjébe.

Barta Sylvia 50 évesen is bombázó

- Régen abszolút nem számított az életemben, nem volt fontos az evés. Mindegy volt, hogy mit eszem, mikor, mennyit. Az utóbbi időben viszont hihetetlenül fontossá vált számomra a komfortérzet az energia és az egészség szempontjából. Ráadásul, mivel sokat sportolok, így több az energiaszükségletem, nagyobb szükségem van akár a kiadósabb ételekre is - mesélte az időjós.

 - A családom, és én is nagyon egészségesen táplálkozunk. Az utóbbi időben egy évnyi húsmentes táplálkozás után szívesen eszem újra húst. Az intenzív sport mellett azt éreztem, vissza kell hoznom azokat a tápanyagokat, amik a húsokból jönnek.

Képeken megmutatjuk, milyen bomba formában van a TV2 időjósa, Barta Sylvia.

Ezt is szeretjük