Ámulunk az 50 éves Barta Sylvia bikinis fotóján - Az időjós alakja irigylésre méltó
Hihetetlen, milyen jól néz ki Barta Sylvia bikiniben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Barta Sylvia 50 évesen is bámulatosan néz ki bikiniben, ámulatba ejtő, amikor a medence partján pózol. Sokat tesz azért, hogy formában maradjon, de ahogy telnek-múlnak az évek, egyre kevésbé szigorú önmagához.

Amikor Barta Sylvia a TV2 Mokka vendégeként ínycsiklandozó halas fogást készített, a műsorvezetők nem győzték hangsúlyozni, mennyire csinos és fiatalos. Főzés közben avatta be a nézőket abba, hogyan tartja fitten magát: rengeteget sportol, és egészségesen étkezik, de mára megtanulta, hogy építse be az élvezeteket is az étrendjébe.

Barta Sylvia 50 évesen is bombázó

- Régen abszolút nem számított az életemben, nem volt fontos az evés. Mindegy volt, hogy mit eszem, mikor, mennyit. Az utóbbi időben viszont hihetetlenül fontossá vált számomra a komfortérzet az energia és az egészség szempontjából. Ráadásul, mivel sokat sportolok, így több az energiaszükségletem, nagyobb szükségem van akár a kiadósabb ételekre is - mesélte az időjós.

 - A családom, és én is nagyon egészségesen táplálkozunk. Az utóbbi időben egy évnyi húsmentes táplálkozás után szívesen eszem újra húst. Az intenzív sport mellett azt éreztem, vissza kell hoznom azokat a tápanyagokat, amik a húsokból jönnek.

Képeken megmutatjuk, milyen bomba formában van a TV2 időjósa, Barta Sylvia.

Ezt is szeretjük