Malek Andrea 52 évesen is gyönyörű - A TV2 műsorában tért vissza a képernyőre
Malek Andreát rejtette a Panda jelmeze a TV2 Nicsak, ki vagyok? című műsorában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meglepődtek a TV2 Nicsak, ki vagyok? című, álarcos-jelmezes show-műsorának nézői, amikor az április 26-i szuperdöntőben lekerült a több nyelven éneklő Panda álarca. Egy német dal előadása után Szinetár Dórára és Malek Andreára is tippeltek a sztárokból álló csapatok - végül az utóbbit rejtette a jelmez. 

A színésznő-énekesnő a Mokkában azt mondta, izzasztó volt a jelmezben énekelni és táncolni, de annyira vicces volt a műsor, hogy az minden nehézséget elfeledtetett vele.  

Malek Andrea új lemezzel készül

Malek Andreát akkor ismerte meg az egész ország, amikor 1989 és 1993 között a Szomszédokban a mentősgyakornok Esztert alakította, akibe Mágenheim doktor is belehabarodott. Zenészdinasztia tagja, édesapja Malek Miklós zeneszerző, karmester, édesanyja Toldy Mária énekesnő, énektanár, öccse ifj. Malek Miklós zeneszerző. 

malek-andrea
Fotó: TV2

Magyar és külföldi színpadokon számtalan nagy musical (Evita, Nyomorultak, a Muzsika Hangja, Chicago, Elizabeth, Camelot, Jézus Krisztus Szupersztár, Macskák, Spamalot, Messiás) főszerepét eljátszhatta. Számos lemeze jelent meg pop, jazz, sanzon és világzene jegyében. 

2016-ban elvált második férjétől, Walter Lochmann német zeneszerzőtől, Léna lánya édesapjától és 2018-ban legkisebb gyermekével, húsz év után hazaköltözött Ausztriából Magyarországra. A német nyelvtudása is közrejátszott abban, hogy Judy Majkával és Hajós Andrással alkotott csapata arra tippelt Falco Rock Me Amadeus című slágere után, hogy az 52 éves sztárt rejti a Panda jelmeze. 

malek-andrea-panda
Fotó: TV2

- Húsz évig éltem kint, és sokat játszottam németül színpadon, de azért nem könnyű németül rappelni. Büszke vagyok erre, mert ez egy olyan tudás, amivel nem születik az ember, hanem megszerezte - mondta a Mokkában. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Malek Andrea azt is elárulta a TV2 reggeli műsorában, hogy a legnehezebben a kislánya, Léna előtt titkolózott. 

- Az volt a legkeményebb, mert egy kilencéves, cserfes lánnyal élek egy háztartásban, aki nézi a műsort, és most a digitális oktatásban az én eszközeimet is használja, amire jönnek az üzenetek. És én nem vagyok egy kamuzós lány, nekem nincsenek titkaim a családom előtt. Eleinte csak a barátom tudta, mert nyilván egy embert muszáj volt beavatni, aztán amikor eljött az első adásom napja, anyuéknak szóltam, hogy kapcsolják be a tévét este - osztotta meg a nézőkkel. 

malek-andrea-fb
Fotó: TV2/Mokka

A Mokkában arról is beszélt, énekesnőként milyen tervei vannak a 2020-as évre, miután vége a világjárványnak.

- A Malek Andi Soulistic nevű formációm lassan ötéves lesz. Jáger Bandi gospelkincseire írok szöveget, már nagyon jó, előrehaladott állapotban vannak a dalok, a lemez végre megszületik, és úgy néz ki, hogy turnézni fogunk. 

Malek Miklós egykor és most

Malek Miklós és Toldy Mária fia, ifjabb Malek Miklós nevét akkor ismerhette meg az ország, amikor 2010-ben elindult Magyarországon az X-Faktor. Az akkor 35 éves zenei producer, mixer és dalszerző az Egyesült Államokban dolgozott, és csak az RTL Klub tehetségkutatója kedvéért tért haza. 2012 decemberében jelentette be, hogy a következő évben már nem vállalja a mentori feladatokat. Azóta eltűnt a médiából is, visszament Los Angelesbe, és csak ritkán lehetett hallani felőle.

Ezt is szeretjük