Malek Andrea ritkán látott lánya jól megnőtt – Családi fotó Lénával
Malek Andrea lánya, Léna már nyolcéves.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Malek Andrea művészcsaládba született. Édesapja Malek Miklós Erkel Ferenc-díjas zeneszerző, karmester, édesanyja Toldy Mária énekesnő, énektanár. Testvére, ifj. Malek Miklós, aki az Amerikai Egyesült Államokban él, szintén zeneszerző, aki 2010-ben az X-Faktor mentora lett, és a három évadban, amelyben zsűrizett, a mentoráltjai egy első (Kocsis Tibor), egy második (Antal Timi) és egy harmadik (Csobot Adél) helyet nyertek.

Malek Andrea 1982 és 1986 között a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola klasszikus zongora szakán tanult, 1989-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán. Ekkor már övé volt a színpadon az Evita címszerepe, és ebben az évben megkapta Szalóki Eszter szerepét a Szomszédok című sorozatban. A zene a mai napig központi szerepet játszik az életében: 2016-ban az énekesnő és Jáger Bandi együttműködéséből jött létre a Malek Andi Soulistic együttes.

Malek Andrea három gyermek édesanyja: első férjétől két fia született, Gábor 1994-ben, Péter 1998-ban, míg második férjét, Walter Lochmann német zeneszerzőt 2010-ben egy kislánnyal ajándékozta meg. Miután 2017-ben elváltak, Lénával Magyarországra költöztek.

Malek Andrea egy szem lánya már nyolcéves, magas lányka. Ez jól látszik azon a különleges családi fotón, amit Csonka András posztolt a közösségi oldalán. Azon az 54 éves színész Malek Andreával, annak lányával, Malek Miklóssal, Toldy Máriával és az ifjabbik Malek Miklóssal látható.

Malek Andrea és lánya

Malek Andrea lányával az RTL Klub és a TV2 műsoraiban is szerepelt tavaly és 2017-ben. Nézd meg a fotóikat!

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük