Nagyon szép Kinizsi Ottó és Deutsch Anita kisebbik lánya – Friss fotón Hanni
Deutsch Anita és Kinizsi Ottó kisebbik lánya már kilencéves.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita a Barátok közt forgatása alatt szerettek egymásba, amikor kapcsolatukra fény derült, sokan nem jósoltak nekik nagy jövőt, ugyanis míg a színésznő 28 éves volt, addig a színész nyolc évvel fiatalabb volt nála. Ám kapcsolatuk kiállta az idő próbáját, idén ünneplik 15. házassági évfordulójukat. A házaspár két szép lányt nevel, Emma 14 éves, éppen kamaszodik, húga, Hanni februárban ünnepelte kilencedik születésnapját, ennek kapcsán édesanyja posztolt róla egy friss fotót Instagram-oldalára.

Deutsch Anita lánya, Hanni ilyen szép

Deutsch Anita egy nagyon aranyos anya-lánya fotót posztolt. Hanni szép kislány, elsősorban édesapjára hasonlít, a gyönyörű kék szemeit és a haja színét is tőle örökölte.

A színésznőre eddig nem volt jellemző, hogy olyan fotót is feltöltött volna a közösségi oldalára, amelyen teljesen látszott volna a gyermeke arca. Hanni inkább háttal állt a kamerának, ahogy az alábbi felvételen is látható.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

👩‍👧❤️ #mother #daughter #szombatifőzőcske #love

Anita Deutsch (@deutsch.anita) által megosztott bejegyzés,

Van olyan közös fotójuk is, amelyen cuki kutyusuk, Cola is szerepel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szemmel tartunk👀 #szem #figyelőszemek #lovemydaughter #lovemydog

Anita Deutsch (@deutsch.anita) által megosztott bejegyzés,

A színésznő korábban az RTL Klub Reggeli című műsorában mondta el, hogy most már egyre több alkalommal használja a közösségi oldalát, ez a munkája szempontjából is fontos, ráadásul a rajongóival is olyan dolgokat oszthat meg a rajongóival, amelyeket fontosnak tart. A közösségi oldalának kezelésében nagyobbik lánya, Emma segíti őt.

Ezt is szeretjük