Mint két tojás - Ábel Anitára egyre jobban hasonlít a lánya
Ábel Anita csak ritkán mutatja meg kislányát, Lucát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ábel Anita egy szem lánya, Luca 2008 augusztusában jött a világra. A sztár élete azóta gyökeresen megváltozott, az édesanyaszerepet semmire sem cserélné le, a kislánya egy kincs a szemében. A népszerű műsorvezető és színésznő a Best magazin tavaszi különszámában mesélt a kapcsolatukról.

Elmondta, hogy Luca nagyon nyitott kislány, szeret olvasni, jó a nyelvérzéke, imádja az állatokat, ráadásul sportos is, versenyszerűen karatézik. Ábel Anita úgy látja, hogy gyermeke már most nagyon érett, és roppant büszke rá. Nagyon erős köztük a bizalmi kötelék, édesanyaként következetesen igyekszik nevelni gyermekét, előfordul, hogy néha muszáj kicsit szigorúbbnak lennie vele, de ez természetes. Ő nem a büntetés, hanem a kommunikáció és a megbeszélés erejében hisz.

A sztár sokszor hallja, illetve többen is írják neki a közösségi oldalain, hogy a kislánya kísértetiesen hasonlít rá, a magazinnak elárulta, nemcsak külsőleg, hanem belsőleg is rá ütött a gyermeke.

- Luca ugyanolyan kontrollmániás, mint én: szeret mindent kézben tartani, és minden problémát meg akar oldani. Rendkívül gyorsan tanul szövegeket, jó agya van arra, hogy irodalmi anyagokat memorizáljon. Nagyon érzékeny gyerek, hatalmas igazságérzettel, ebben is magamra ismerek benne. Ám ha őszinte vagyok, azt is be kell vallanom, hogy a türelem viszont egyikünknek sem az erőssége - nyilatkozta.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy hasonlít Ábel Anitára lánya, Luca.

Ezt is szeretjük