Ő Barta Sylvia ritkán látott férje: Ádámmal a 20. házassági évfordulójukat ünneplik

Barta Sylvia csak nagyon ritkán mutatja meg a nyilvánosságnak lányai édesapját.

barta-sylvia-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Barta Sylviát és férjét nem sokszor láthatjuk közös fotókon. A TV2 időjósa ugyan majd’ mindennap szerepel a televízióban, és a közösségi médiában is jelen van - nem telik el nap anélkül, hogy valamit posztolna - rendszerint inkább a kulisszák mögé, valamint edzéseire kalauzolja el a követőit.

Ahhoz, hogy kivételt tegyen, és megmutassa családtagjait a rajongóinak, nagyon különleges alkalomra van szükség. 

Barta Sylvia és férje

A 20. házassági évfordulójuk Ádámmal pont ebbe a kategóriába esett, így három friss, romantikus fotót is közzétett élete párjával az Instagram-oldalán.

"XX. Házassági évfordulónk! Ilyenné formáltuk egymást 22 év alatt… Mit nekünk gravitáció és ezüstös haj, mi még mindig egymást találjuk a legvonzóbbnak!" - írta a bejegyzés mellé.

A poszt kommentszekcióját elárasztották a gratulációk. Lékai-Kiss Ramóna és Szandi is jókívánságát fejezték ki a házaspárnak, és a rajongók is rengeteg kedves üzenetet írtak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Ádám és az 52 éves időjós 2002-ben kötötték össze az életüket, ám szerelmük két esztendővel korábban kezdődött. Eszményi helyszínen fonódott egymásba a sorsuk, a Városligetben egy autóbemutatón találkoztak.

Barta Sylvia akkoriban már ismert televíziósnak számított, férfiak tömegei akarták meghódítani a szívét. Rengeteg levelet kapott, és a rendezvényen is azonnal megrohamozták a hódolók, köztük jövendőbeli férje, Ádám is.

- Hosszú, tömött sorokban álltak az emberek. Nos, a férjem is a sorban állt. Így ismertem meg. Fel is tartotta a sort. Kellemes társaság volt már elsőre is, nagyon jó a humorérzéke, rengeteget kacagtunk. Ott megpecsételődött a sorsunk - mesélte a Ripostnak 2021 májusában.

Házasságuk gyümölcseként két lányuk született: Zsófia 2004-ben, Dorka 2006-ban látta meg a napvilágot.

Sugár Ágnes férje

Sugár Ágnes a példa arra, hogy valaki közel az ötvenhez is eshet szerelembe. A Magyar Televízió egykori bemondónője 49 éves volt, amikor egymásra találtak második férjével. 

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük