Sugár Ágnes bemondónőre 49 évesen talált rá a szerelem: férjével 10 éve van együtt

Sugár Ágnest 2012-ben hozta össze a sors Arató Andrással, aki az egykori bemondónő második férje lett.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sugár Ágnes a példa arra, hogy valaki közel az ötvenhez is eshet szerelembe. A Magyar Televízió egykori bemondónője 49 éves volt, amikor egymásra találtak második férjével. 

Húsz évvel ezelőtt már dolgoztak egy helyen, de csak tíz évvel ezelőtt ismerkedtek meg egymással közelebbről. 

Sugár Ágnes férjei

Sugár Ágnes gyógypedagógusként diplomázott, majd a főiskola után jelentkezett a Magyar Rádió riporterképző stúdiójába. 1987-ben kezdett el rádiózni, ahonnan - mint sok bemondónő esetében - egyenes út vezetett a Magyar Televízióba. Még ugyanebben az évben egy szilveszteri műsor után egy csapásra ismertté vált. 2011-es elbocsátásáig kisebb megszakításokkal a köztévénél dolgozott. 

Sugár Ágnes 1989-ben lett a Magyar Televízió 2-es csatornájának, a TV2-nek a műsorvezetője.
Sugár Ágnes 1989-ben lett a Magyar Televízió 2-es csatornájának, a TV2-nek a műsorvezetője.
Fotó: MTI/Hámor Szabolcs

A nézők nem csak a hangjára, hanem gyönyörű külsejére és nagyon világos, szőke hajára a mai napig emlékeznek. 25 éves volt, amikor megismerkedett Márton István rendezővel. Öt évvel később született meg lányuk, Franciska. Össze nem házasodtak, Sugár Ágnes később férjhez ment, de első házassága egy hónap után véget ért. 

- A második férjemmel, Andrissal tíz évvel ezelőtt, április 4-én jöttünk össze, ő azóta a felszabadulásunk ünnepének hívja ezt a napot. Augusztusban lesz a 10. házassági évfordulónk - mesélte az 58 éves sztár a Best magazinnak

A cikk az ajánló után folytatódik

Arató Andrásról beszélt, a Klubrádió vezetőjéről, tulajdonosáról. Sugár Ágnes 2002-ben az Illúziók című műsor műsorvezetője volt. Három hónap után eljött a rádióból, visszament dolgozni a televízióba. Amikor évekkel később találkoztak, a férfi nem emlékezett rá. Meghívta a fotókiállítására, majd egy évig nem találkoztak. A nagy egymásra találás 2012-ig váratott magára: egy színházi előadáson egymás mellé ültek a nézőtéren.

- Nagyon jól elvoltam 49 éves koromig a bőrömben, sose gondoltam volna, hogy a férjhezmeneteltől lesz teljes az életem. Nem voltak ilyen típusú hiányérzeteim, nem volt bennem ilyen vágyakozás. Egyszer csak jött, és nagyon jó, hogy jött. Andris nagyon jó fej, nagyon jó humora és nagyon nagy szíve van - árulta el férjéről a hetilapnak.  

Gergely Róbert anyja, Vajek Jutka

Nemcsak a 64 éves Gergely Róbert nevét ismerik sokan, hanem édesanyjáét is, Vajek Jutka ugyanis a Magyar Televízió sztárja volt. 1964-től a híradós munkában szerkesztő-riporterként szerzett nevet magának. Nem csak hazai témákkal foglalkozott, 1972-ben Irakban egyedül ők forgathattak Szaddám Huszein forradalmában. 1992-ben korengedménnyel nyugdíjba vonult, és eltűnt a képernyőről. 

Ezt is szeretjük