Ő Bangó Margit ritkán látott lánya: Marikával 9 év után békültek ki
Bangó Margit és lánya, Marika hosszú ideig nem beszéltek egymással, de kilenc év után kibékültek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bangó Margit imádja unokáját, Tinát, annak férjét, Emiliót, a kis Tinát és Vivikét, a családi életük azonban hosszú évekig nem volt teljesen idilli, ugyanis a Kossuth-díjas énekesnő és lánya, Bangó Marika jó ideig szóba sem álltak egymással. 

A 2020-as év számukra nemcsak a világjárvánnyal járó nehézségeket hozott, hanem örömet is, ugyanis kilenc év után kibékültek egymással, a karácsonyt már együtt ünnepelték. 

Bangó Margit és lánya kibékültek

A járvány és a korlátozó intézkedések egyik pozitív hatása sokak számára az, hogy a felgyorsult életükben lett idejük kicsit lelassulni, átgondolni dolgokat. Bangó Marika a Story magazinnak azt mesélte, hogy szerinte ez is hozzájárult ahhoz, hogy kibékültek az édesanyjával. 

Bangó Margit volt az, aki felemelte a telefonkagylót, és elsőként Marika lányával, Mónikával beszélt. Ő mondta el az édesanyjának, ki hívta. 

- Szó szerint megrendített. Ennyi idő elteltével ez nem meglepő. Egy fél órát teljes sokkban voltam, és utána azt mondtam: beszélek vele, és visszahívtam. Több mint öt órán át beszéltünk, és rengeteget sírtunk. Nem normális dolog az, hogy egy anya és a lánya ennyi időn át ne beszéljen egymással - mondta a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A karácsonyt már együtt ünnepelték, és nemcsak telefonon szoktak beszélgetni, hanem át is járnak egymáshoz. Bangó Marika szerint soha nem volt ennyire jó a kapcsolatuk, soha nem engedték magukhoz ennyire közel a másikat. Mindketten olyanok, akik nem szívesen beszélnek a bánatukról és a problémáikról, így sok mindent nem is tudták átbeszélni. A kilenc év hallgatást sem egy konkrét veszekedés okozta. 

- Szemtől szemben nem volt konfliktusunk. Egyikünknek ezt mondták a másikról, a másikunknak azt, aztán nem szóltunk többé egymáshoz.

Most hatalmas lépést tettünk egymás felé, és úgy tudtunk beszélgetni, mint előtte soha.

Előrenézünk, és többé nem feszegetjük a múltat - árulta el az édesanyjához hasonlóan szintén énekesnőként tevékenykedő Marika. 

Bangó Marikának négy gyermeke született, hárman közülük vele éltek akkor is, amikor Bangó Margittal nem voltak beszélő viszonyban, Tina azonban a nagymamáját választotta. Ő a december 29-i poszt alapján nem akarja, hogy Marika az élete része legyen. 

Édesanyja azonban bízik abban, hogy idővel minden családtaggal rendeződik a viszonya. 

- Anyu tett egy óriási lépést, és talán a többi családtagra is hat majd, és a holnap majd teljes békét hoz a családunknak.

Oszvald Marika lánya

Krisztina az örökmozgó sztár és férje, a táncos-komikus Hídvégi Miklós házasságából született. Bár a pár különvált egymástól, a kapcsolatuk a mai napig felhőtlen maradt, és lányukat is a legnagyobb egyetértésben nevelték. A szőke szépség édesanyjához hasonlóan művészcsaládban nőtt fel, ám ő mégsem a világot jelentő deszkákat választotta, a televíziózásban találta meg a hivatását.

Ezt is szeretjük