Zalatnay Sarolta gyönyörű fotókat készített lányáról: Niki már 30 éves

Zalatnay Sarolta lánya tavaly költözött haza Angliából, az énekesnő örül, hogy Niki újra vele él.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Zalatnay Sarolta számára nagy öröm volt, amikor lánya három év angliai tartózkodás után tavaly hazaköltözött Magyarországra. A sztár 72. születésnapját december közepén már újra a közös otthonukban ünnepelhették. 

Az énekesnő annak is örült, hogy a világjárvány idején Niki már nem Nagy-Britanniában élt. 

Zalatnay Sarolta lánya

- Érden, egy egészségközpontban dolgozik ügyeletesként, mert ő végzett mindent, ami ehhez kell, még ájurvédamasszázs-iskolát is. Most ő az aktív dolgozó, nem pedig én, sajnos. 

zalatnay-sarolta-batch
Fotó: TV2/Mokka

- Nagyon rosszul viselem, küldöm a fenébe naponta a koronavírust állandó jelleggel. Tényleg elkezdtem azon gondolkodni, hogy hetvenvalahány évesen mit lehetne csinálni. Van papírom az angol és német felsőfokúról, arról hogy zongoratanárnő vagyok, ezek nagyon jó dolgok, de hát azért nekem a színpad az életem. Büszkén elmondom, hogy nyertem két koncertet pályázatokon, amiket már meg is csináltam: az egyik az A38 hajón volt tévéfelvétellel, a másik pedig a Szarvasi Vízi Színházban, ahol ezer ember vett részt - mesélte a Mokkában

Zalatnay Sarolta a TV2 reggeli műsorában fotókat is mutatott 30 éves lányáról - az is elárulta, melyik a kedvenc felvétele Nikiről.

Ezt is szeretjük