Friss fotón az 54 éves Balázsy Panna: így néz ki most az RTL Klub egykori műsorvezetője
Balázsy Panna beugrott reggel műsört vezetni Somogyi Zoltán mellé, akivel annak idején a Juventus Rádiónál dolgoztak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Balázsy Panna dolgozott a Magyar Televíziónál, a Top TV-ben és a TV3-ban, majd az RTL Klubnál, ahol hat évig a Reggeli műsorvezetője volt, de a Delelő és a Stella moziklub is az ő nevéhez kötődik. Éveken át ő közvetítette az Oscar-díj-átókat - nem véletlenül, hiszen kiválóan ért és beszél angolul, 1984 és 1993 között az Amerikai Egyesült Államokban élt és tanult. 

Dolgozott a Danubius és a Juventus Rádiónál - az utóbbinál ismerte meg Somogyi Zoltánt, akivel ma reggel ismét együtt ült mikrofon mögé. 

Balázsy Panna egykor és most

Somogyi Zoltán 13 évesen már iskolarádiós riportokat készített Geszti Péterrel, Kudlik Júliával vagy Antal Imrével, gimnazistaként pedig a Juventus Rádió műsorvezetője lett, ahol ő vezette a Juventus Top40 című slágerlistás műsort.

Televíziós műsorvezetőként is ismert, dolgozott a Magyar Televízióban, a VIASAT3-nál, a TV2-nél és az RTL Klubnál is, ahol 2013-tól 2016-ig az RTL Klub 8:08 - MINDEN Reggel című műsorának volt a házigazdája, majd a Stíluskalauzt készítette Iszak Eszterrel, később az Életmódkalauz műsorvezetője lett Dombóvári Vandával. 

A 42 éves műsorvezető 2021 februárja óta a Sláger FM reggeli műsorának műsorvezetője, ahol Pordán Petra szabadsága miatt egy hétig vendég-műsorvezetőnők Somogyi Zoli társai. A keddi nap Balázsy Pannával ébresztette a hallgatókat. 

"Nagyon büszke voltam, amikor 25 évvel ezelőtt a Juventusban egy stúdióba(n) ülhettem Balázsy Pannával - először talán csak egy reklám szpotban szólalhattam meg mellette. Ma arra vagyok büszke, hogy közel egy évtizednyi kihagyás után mellém ült műsort vezetni" - írta a Facebook-oldalán.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az 54 éves Balázsy Panna kétgyerekes anya, Natasa lánya 2003-ban, Liza 2007-ben született. A kisebbik gyereke születése előtt egy évvel távozott az RTL Klubtól.

A mindennapi pörgésnek is búcsút intett, civil munkakörben helyezkedett el, és írni kezdett, azóta sorra jelennek meg az ifjúsági könyvei. Tizenegyedik könyve, a Szandra és a csajok 5. – Családfa 2021 áprilisában jelent meg.

Az 50 éves Brunner Márta így néz ki

Az 1971. június 6-án született Brunner Márta 1993-ban Vágó István oldalán kezdte el forgatni a Mindent vagy semmit! című vetélkedőt, ami elképesztő népszerűséget hozott a számára. A tévézés és a Színház- és Filmművészeti Főiskola azonban nem fért meg egymás mellett, így választania kellett. Mindennek már 28 éve, de éppúgy sugárzik, mint egykor, karcsú alakját is megőrizte, még mindig jók rá azok a ruhái, amelyeket huszonévesen hordott. 

Ezt is szeretjük