Dombóvári Vanda az RTL Reggeli műsorvezetője volt: 47 évesen így néz ki
Dombóvári Vanda 2018 szeptemberében tért vissza az RTL Klub képernyőjére.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dombóvári Vanda az RTL Klub Reggelijének örökké vidám műsorvezetőjeként lopta be magát az emberek szívébe. A mosolygós tévés a 2000-es évek elejétől ébresztette a csatorna nézőit, majd 16 évig láthattuk folyamatosan a képernyőn. 

Olyan műsorok háziasszonya volt, mint a TrendMánia vagy a MeneTrend, valamint derűs személyisége miatt sokszor vendégeskedett további produkciókban. Láthattuk a Vacsoracsata, a Kalandra fal!, A Konyhafőnök VIP vagy a Kész Átverés! adásaiban is.

Dombóvári Vanda így fest 46 évesen

2017 januárjában jött egy fordulópont az életében. Úgy döntött, hogy egy időre maga mögött hagyja a média világát. Nyugodtabb, vidéki életre vágyott, így szülővárosába, Gyulára költözött.

Dombóvári Vanda 2007-ben a Reggeliben, és 2020-ban Somogyi Zoltán oldalán az ÉletmódKalauz című műsorban.
Dombóvári Vanda 2007-ben a Reggeliben, és 2020-ban Somogyi Zoltán oldalán az ÉletmódKalauz című műsorban.
Fotó: RTL Klub/Reggeli, RTL Klub/ÉletmódKalauz

Másfél évig a Gyulai Várfürdő kommunikációs igazgatójaként dolgozott, ám rövidesen rájött, mégsem tud tévézés nélkül élni. Szerencsére épp jókor kereste meg az anyacsatornája egy állásajánlattal, amelyet azonnal elfogadott, így 2018 szeptemberétől szombat délelőttönként találkozhatunk vele az ÉletMódkalauzban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Mindeközben más változások is történtek az életében: édesanyja lett, gyermekét, Gergőt 2012 októberében hozta a világra. Az immár nyolcéves kisfiú sok energiát adott neki, miután 2020 márciusában kitört a koronavírus-járvány, ami akkor nagyon megviselte Dombóvári Vandát.

- Napközben ő feledteti velem azt a nyomasztó érzést, ami - nem tagadom - éjjel úrrá lesz rajtam. Nem szeretnék álságos lenni, esténként egy kicsit én is beborulok. Az ember egyedül marad az esti csendben, mivel ő alszik, a gyöngyöző kacaja ilyenkor nem kíséri tovább a napomat: ekkor nehezebb. 

Gergő egyébként nagyon vidám, tréfás kisfiú, aki az életvidámságával fantasztikus energiát ad minden nap - mesélte 2020 márciusában a  Sláger FM  hallgatóinak. 

Csemetéjével ekkor még a jótékonyságra is szakított időt, idős embereknek segítettek a bevásárlásban. 

Brunner Márta egykor és ma

Brunner Mártát a húszas évei elején, 1993-ban ismerték meg a nézők, amikor Vágó István oldalán a Mindent vagy semmit! háziasszonya lett. A tévézésnek később búcsút intett, 1996-ban végzett Gór Nagy Mária Színitanodájában, azóta is színésznőként dolgozik, emellett tanyáján lovastáborokat is szervez.

Ezt is szeretjük