Emlékszel Baby Gabira? A 42 éves énekesnő ma egy 4 éves ikerpár édesanyja
A rég látott Baby Gabi a Life TV Vacsorakirály című műsornak e heti adásában szerepel, kedd este ő főz a többi vendégre.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Baby Sisters a ’90-es évek egyik legismertebb lányegyüttese volt: 1996-ban alakultak, a trió 2001-ben közös megegyezéssel oszlott fel. A Rád gondolok, Jó estét nyár, jó estét szerelem, a Szeresd a testem vagy az Állj mellém! című slágereiket ma is sokan fújják kívülről. 

Az együttes tagjairól rég hallottunk, de Szklenár Gabriella, vagyis Baby Gabi szerepel a LifeTV-n hétköznap esténként jelentkező Vacsorakirály című műsor e heti adásaiban: kedd este ő látja vendégül a többi retró sztárt. 

Baby Gabi a Vacsorakirályban tért vissza a képernyőre

A Baby Sisters együttes feloszlása után az énekesnő Baby Gabi művésznéven 2003-ban Van-e helyem? címmel jelentetett meg önálló lemezt, amelyről az első videóklip, a Lányi Lalával énekelt Őrült szerelem az év nagy slágere lett. A következő évben piacra dobott második lemezén is énekeltek duettet, a Darabokra szakítod a szívemet szintén a rádiók és a hallgatók nagy kedvencévé vált.

2013 augusztusában férjhez ment, ikreik, Bence és Botond három évvel később, 2016 szeptemberében jöttek világra. A fiúcskákat nem mutogatja, egyévesek voltak, amikor láthattuk őket a Mokkában

A cikk az ajánló után folytatódik

A Vacsorakirályban a menüsort, amivel a ’90-es évek négy ismert sztárját, Bebét, Ács Bálintot, Miss Bee-t és Mohamed Fatimát látta vendégül, egy kölcsönlakásban készítette el. 

baby-gabi-2020
Fotó: Life TV/Vacsorakirály

- Az én lakásom pici, pláne ott van két kisgyerek, tőlük mindent lehet, csak főzni nem. Egyébként biztos, hogy nagyon szívesen segítettek volna, csak lehet, picit lassabban készült volna el az étel. 

baby-gabi1
Fotó: Life TV/Vacsorakirály

- Régen, amikor mentem vásárolni, magamban tök más dalokat dudorásztam, most meg semmi más nem jár a fejemben, csak a Csiga-biga, gyere ki vagy a Hinta-palinta, és egyszerűen hiába próbálkozom, csak azok a gyerekdalok jutnak eszembe, amiket a gyerekeimnek énekelek.  

Pap Rita és Bodnár Attila egykor és ma

Pap Rita és Bodnár Attila a ’90-es évek leghíresebb énekes házaspárja volt, számtalan gyereklemezt készítettek: a Kuckó mackó, a Csovi-csovi Jasper vagy a Hápi kacsa című dalokkal hatalmas sikert arattak. Nemrég visszatértek a rivaldafénybe: a Zenebutik csatornán Sztárshow című műsorukban a kilencvenes éveket idézik meg.

Ezt is szeretjük