Baby Gabi 16 kilót fogyott - A kétgyermekes anyuka szuper formában van
Baby Gabi látványosan lefogyott. Így tudja tartani a súlyát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Baby Gabi már kétgyermekes édesanya, iker fiai Bence és Botond négyévesek. Az énekesnő kirobbanó formában van, szülése óta 16 kilótól sikerült megszabadulnia, és súlyát a mai napig tartja.

A 41 éves énekesnőt láthattuk már vékonyabban, de kerek idomokkal is, tartósan nem sikerült lefogynia. A várandóssága volt a fordulópont, ugyanis terhességi diabétesz alakult ki nála, ezért az orvosa szigorú diétára fogta, így kétszer meg kellett gondolnia, mit ehet, és mit nem.

Baby Gabi 16 kilót fogyott 

- A kilók a szülés után kezdtek felszaladni rám, mert sem időm, sem energiám nem maradt arra, hogy odafigyeljek magamra. Édesanyaként az volt a legfontosabb, hogy a fiúkat ellássam, anyatejjel tápláljam, és persze mindeközben rendben tartsam a lakást, főzzek, mossak, vásároljak - mesélte a Hot! magazinnak.

baby-gabi-mokka
Fotó: TV2/Mokka

A pluszkilóktól ekkor sem tudatosan szabadult meg, egészségügyi okokból kényszerült ismét az életmódváltásra.

- Idővel inzulinrezisztenciát diagnosztizáltak nálam, ami miatt rákényszerültem arra, hogy tudatosabban éljek, de ekkor már Botond és Bence is nagyobbak voltak, így volt is rá esélyem.

baby gabi
Fotó: Fem3 Café

A sport azonban még nem fér bele a hétköznapjaiba, bár izgő-mozgó lurkói mozgásban tartják a Baby Sisters egykori énekesnőjét.

- Ha a fejem tetejére állok, akkor sem jutok el az edzőterembe, de emiatt nem ostorozom magam. Már az is óriási siker, hogy maradéktalanul be tudom tartani azt az étrendet, amit az orvos állított össze.

baby-gabi-kép
Fotó: TV2 Mokka

Naponta ötször eszik, figyel a szénhidrát, a zsír és a fehérje arányára. Sok édesanya küzd önbizalomhiánnyal, de ő nem tartozik közéjük, pluszkilóival együtt is imádta magát, fittyet hány az elvárásokra, csak önmagának akar megfelelni.

- Senkinek nem akarok megfelelni, még a páromnak sem. Amikor megismerkedtünk, akkor sem voltam sokkal vékonyabb, mint most. Ez egyáltalán nem jelenti, hogy nem szeretnék tetszeni neki, de az nem ott kezdődik, hogy elvakultan hajszolom a lánykori súlyomat - mondta el a 41 éves sztár. 

Kunovics Katinka fogyása

Kunovics Katinka, a Romantic énekesnője évek óta küzd a kilókkal. Az elmúlt években előfordult, hogy hirtelen fogyott valamennyit, de súlyát nem sokáig tudta tartani. Volt, hogy 125 kilót mutatott alatta a mérleg. Ez már a múlté, az elmúlt másfél évben 60 kilótól szabadult meg. 

Ezt is szeretjük