Már egyévesek Baby Gabi ikrei - A Mokka műsorvezetői is elolvadtak tőlük
Baby Gabi ikerfiai, Bence és Botond mindenkit elvarázsoltak a stúdióban.

baby-gabi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Baby Gabi ikrei 2016. szeptember 20-án jöttek világra. Botond és Bence nemrég ünnepelték az első születésnapjukat. Az énekesnő a ma reggeli műsorában mutatta meg, milyen nagyok már a gyerekei. Az izgő-mozgó kisfiúk a TV2 reggeli műsorának egész stábját elvarázsolták. Nem csoda, az anyuka szerint nagyon jó gyerekek, még dolgozni is tud mellettük. 

- Kritikusnak nem mondanám, de azért kemény egy év volt. Nagyon sok energiát felemésztenek így, hogy ketten vannak, és nem maradnak meg egy helyben. Már állnak, kapaszkodva mennek. Vannak nehezebb időszakok, amikor jön a foguk, senki nem hiszi el, hogy ilyen jó gyerekek, ennyit alszanak, nincs velük gond. Este fél hétkor fürdetés, hétkor már alszanak egészen reggel öt óráig, aztán evés után még szundítanak fél hétig - mesélte a 39 éves sztár. 

- Én a napirendben nagyon hiszek. A felkelés után egyedül játszanak, ehhez hozzászoktattam őket. Féléves koruk óta egy-másfél órát elvannak a szobában. Ilyenkor készítem el az ebédjüket, intézem el a dolgaimat, mosogatok, mosok. Utána elindulunk sétálni, bevásárolni. Miután hazaértünk, ebéd és alvás - árulta el Baby Gabi. 

Az anyósa sokat segít, a gyerekek apukája pedig ugyanúgy ellátja a babákat, mint az anyukájuk. Baby Gabi a nyáron már hétvégente fellépett egyedül, illetve a Hungária Tribute zenekarral is, emellett a bio fodrászatával is foglalkozik, és megjelent a best of lemeze.

Ezt is szeretjük