Lecserélték az Apatigris egyik fontos szereplőjét - Kiderült az is, ki lesz helyette
Az Apatigris második évadában már nem láthatjuk Kamarás Ivánt, egy másik ismert színész alakítja karakterét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Február 28-án, vasárnap este tér vissza az RTL Klubon az Apatigris. A második évad még több nevetést, még több szerelmet, még vadabb tigrist ígér. Labanc Péter, a jószívű úszómester és három nagylánya: Vivien, Laura és Szandra sok-sok humoros és drámai pillanattal várja a nézőket.  

A Labanc család életében ismét felbukkan Artúr, aki egy hosszú utazást követően, testileg-lelkileg új emberként tér vissza a szomszédba. 

Árpa Attila az Apatigrisben

A karaktert eddig megformáló Kamarás Iván más jellegű elfoglaltsága miatt nem tudott részt venni a folytatásban, így a középkorú ügyvéd szerepét a második évadban Árpa Attila alakítja majd.

Artúr karakterét az első évadban Kamarás Iván alakította, a másodikban Árpa Attila fogja.
Artúr karakterét az első évadban Kamarás Iván alakította, a másodikban Árpa Attila fogja.
Fotó: RTL Magyarország/Sárosi Zoltán

Az új évadban fontos szerep jut Schneider Zoltánnak, aki egy ügynökség vezetőjeként nehezíti meg az Apatigris (Scherer Péter) és legidősebb lánya (Rujder Vivien) életét. Balázs Andrea egy kotnyeles titkárnőt, míg Kovács Lehel - a Drága Örökösök Szappanos Kristófja - egy rezignált informatikust játszik majd, de a második évadban feltűnik az RTL Klub Alvilág című sorozatának Milánja, Rajkai Zoltán is. 

A rajongóknak nem kell majd nélkülözniük Haumann Pétert sem, aki ezúttal is bölcs tanácsaival igyekszik egyengetni a társkeresés rögös útját járó Apatigrist. Szintén visszatér a nagyszájú Kitti (Molnár G. Nóra), a Szandra (Michl Juli) barátnőjét alakító Walters Lili pedig Laura (Schmidt Sára) és Gábor (Medveczky Balázs) életébe kavar majd bele. És ha már kavarás: Mészáros Máté egy sokat látott szakácsot alakít majd, aki a nagybetűs életben kissé elveszett Gábort próbálja mentorálni.

A cikk az ajánló után folytatódik

A második évadban új szereplőként csatlakozik az Apatigris neves színészgárdájához Ónodi Eszter. A Jászai Mari-díjas színésznő Péter (Scherer Péter) kolléganőjét, Glóriát alakítja, akinek a sok csalódás után még mindig társat kereső, újdonsült nagypapa csapja a szelet.

onodi-eszter
Fotó: RTL Magyarország/Sárosi Zoltán

Nagypapa, merthogy Laurának (Schmidt Sára) és Gábornak (Medveczky Balázs) időközben kislánya született. A két javíthatatlan romantikus a fiatal családosok gondjaival küzd, és bármilyen hétköznapiak is ezek a problémák, mégis azzal fenyegetnek, hogy maguk alá temetik a szépen induló házasságot. És hogy ez ne legyen elég, Katalin (Für Anikó), Péter külföldön élő exfelesége is bejelenti: hazaköltözik Budapestre, hogy az unokája közelében lehessen.

scherer-peter-rujder-schmidt-michl
Fotó: RTL Magyarország/Gerencsér Anna

A legkisebb lány, Szandi (Michl Juli) szakított kamasz szerelmével, és most új - lehetőleg tehetős - párt keres magának. Terveit azonban keresztülhúzza a középkorú ügyvéd, Artúr, aki egy hosszú utazást követően, testileg-lelkileg új emberként tér vissza a szomszédba.

A legidősebb Labanc lány, Vivi (Rujder Vivien) pedig arra vár, hogy párja, Kornél (Simon Kornél) végre megkérje a kezét. Úgy tűnik, hiába. Legszebb éveit pazarolja egy férfira, aki képtelen elköteleződni.

A mi kis falunk Zömbiknéje a valóságban

Tóth Enikő A mi kis falunk című sorozatban Pajkaszeg egyik öregasszonyát, Zömbiknét alakítja. A színésznő a civil életben mosolygós és hatvan fölött is gyönyörű nő. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néz ki valójában, és azt is láthatod, mennyire hasonlít Julia Robertsre, akinek ő az állandó magyar hangja. 

Ezt is szeretjük