Ő az Anna-bál szépe: 18 éves, balatonfüredi gimnazistát választott a zsűri
A balatonfüredi, 18 éves Horváth Esztert választották a 196. Anna-bál szépének.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az első Anna-bált 1825. július 26-án tartották Balatonfüreden, a Horváth-házban, Szentgyörgyi Horváth Fülöp János fogadójában a házigazda leányának tiszteletére. Anna Krisztina azon az estén ismerkedett meg majdani férjével, Kiss Ernő huszárfőhadnaggyal, aki az 1848–49-es szabadságharc után az aradi vértanúk egyike lett.

2021. július 31-én már a 196. alkalommal rendezték meg az Anna-bált Balatonfüreden. Az est folyamán idén is a báli közönség szavazta meg a 15 legszebb lányt. Közülük a Schiffer Miklós stílusszakértő vezette szakmai zsűri választotta ki a bál szépét és udvarhölgyeit, akik vasárnap délelőtt a Kisfaludy Színpadon találkoznak az érdeklődőkkel, majd sétakocsikáznak a városban.

A 2021-es Anna-bál szépe

A bál szépei elsőbálozók lettek: a 18 éves Horváth Esztert, a Lóczy gimnázium diákját választotta a zsűri a legszebbnek, az első udvarhölgy a 19 éves, diósdi Nánási Dorottya lett, aki idén érettségizett a budapesti Rákóczi-gimnáziumban, a második udvarhölgy pedig a 21 éves, szegedi Hadfi Zita, aki Budapesten, az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán tanul.

Képes összeállításunkban megnézheted a 196. Anna-bál szépét és udvarhölgyeit.        

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük