Anger Zsolt ritkán látott párjával gálázott - Gyönyörű, szőke színésznő a szerelme

Anger Zsolt gyönyörű, szőke párjának, Emesének is köszönetet mondott a díjátadón.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Rekordszámú díjat söpört be az RTL Magyarország a csütörtök este megrendezett Televíziós Újságírók Díja gálán. A szakújságírók hetedik alkalommal értékelték a 2019-es év kimagasló televíziós alkotásait és személyiségeit. 

Az RTL Magyarország a meghirdetett tizenkettőből tíz kategóriában összesen 18 jelölést kapott, és ebből hetet díjra váltott. Így elmondható, hogy az összes díj, több mint a fele kötődik a kereskedelmi csatornához. A további díjakon öt televíziós társaságból három osztozott. A jelöltek és a nyertesek részletes listáját ide kattintva találod. 

Anger Zsolt párja

Akadt olyan kategória is, a legjobb mellékszereplőé, amelyben kizárólag az RTL sorozatainak színészei versenyeztek egymással: Anger Zsolt (A Tanár), Elek Ferenc (A Tanár) és Michl Juli (Jófiúk). 

anger-zsolt-dij
Fotó: Televíziós Újságírók Díja

A díjat végül Anger Zsolt, A Tanár című sorozat igazgatója vehette át, aki két beszéddel is készült, mert ha a történelemtanár Csabát alakító Elek Ferenc nyert volna, helyette is neki kellett volna átvennie az elismerést, kollégája ugyanis a díjátadó idején színházban játszott. 

anger-zsolt-parja
Fotó: Femina/Rátkai Márk

Az 51 éves sztár a díjat Nagy Ervinnek is megköszönte, mert a jelenetei 90 százalékát vele forgatja, és mellette nem engedheti meg az ember, hogy rosszul játsszon, a legjobb formáját kell mindig hoznia. 

anger-zsolt-parja
Fotó: Femina/Rátkai Márk

Szerelmének, Emesének is köszönetet mondott. A gyönyörű, szőke színésznővel négy éve alkotnak egy párt. 2016 novemberében, A martfűi rém premierjén álltak először szerelmespárként a fotósok kamerái elé.

A Televíziós Újságírók Díja 2020 sztárjai

Ördög Nóra, mint mindig, a díjátadón is visszafogottan elegánsan jelent meg. Képes összeállításunkban megnézheted a 7. Televíziós Újságírók Díja gála sztárjait.

Ördög Nóra arany mintás ruhában ragyogott a gálán - Ő nyerte a női műsorvezető díját

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük