Ő Anger Zsolt 17 évvel fiatalabb felesége: a gyönyörű, szőke Emesével lépett a vörös szőnyegre

Anger Zsolt és felesége a Post Mortem című film díszbemutatóján jelentek meg, amelyben a színész játszik.

anger-zsolt-cover2
beauty and style
Top olvasott cikkek

2021. október 28-tól látható a hazai mozikban Bergendy Péter Post Mortem című filmje, amit egy szakmai bizottság húsz idei magyar alkotás közül kiválasztott, hogy képviselje Magyarországot a 2022. március 27-re tervezett, 94. Oscar-versenyben a nemzetközi film kategóriában.

A 2018-2019-ben forgatott magyar mozifilmet világszerte megvásárolták a forgalmazók, eddig 28 külföldi fesztiválon szerepelt szerte a világon, már összesen 23 díjat kapott. Legutóbb október közepén a világ egyik legnevesebb horror-, sci-fi-, akció- és kultfilmfesztiválján, a 15. Toronto After Dark Filmfesztiválon tíz elismerést zsebelt be, köztük a legjobb horrorfilm, a legjobb rendező és a legjobb mellékszereplő díját.

Anger Zsolt és felesége 

A filmben Klem Viktor és Hais Fruzsina mellett olyan nagyszerű színészeket láthatunk a filmvásznon, mint Schell Judit, Anger Zsolt, Hámori Gabriella, Kiss Diána Magdolna, Tóth Ildikó, Ladányi Andrea és Reviczky Gábor. 

anger-zsolt-felesege
Fotó: Femina/Rátkai Márk

Anger Zsolt a Post Mortem kedd esti díszbemutatóján a felségével lépett a vörös szőnyegre. Az 52 éves sztár szeptember közepén, egy hónappal az esküvőjük után árulta el, hogy Emesével augusztus 13-án összeházasodtak. A ceremónia szűk körű volt, csak a család és egy barát volt jelen a nagy napon. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A színész 2016 őszén állt a nagy nyilvánosság elé 17 évvel fiatalabb párjával, A martfűi rém című film premierjén jelentek meg először együtt. Mettler Emese színésznőként szerepelt Usztics Mátyás végül be nem mutatott, Végzős kezdők című sorozatában, sminkesként pedig a Kincsem című film stábjában dolgozott.  

anger-zsolt-felesege2
Fotó: Femina/Rátkai Márk

A Post Mortem története az első világháború és a spanyolnáthajárvány pusztítása után, 1918 fagyos telén játszódik. Tomás (Klem Viktor), a fiatal vándorfotós abból próbál megélni, hogy halottak utolsó fényképét készíti el a családjuk körében. Egy tízéves kislány (Hais Fruzsina) és egy falusi elöljáró (Anger Zsolt) hívására eljut egy kis településre, ahol szokatlanul sok munkája akad, és egyre több természetfeletti jelenséggel találkozik. A kísértetek közölni akarnak vele valamit, és ő elhatározza, hogy kideríti, mi a céljuk. De veszélyes terepen jár: minden rossz mozdulat egy új, az előzőnél is vadabb támadást vált ki.

anger-zsolt-felesege
Fotó: Femina/Rátkai Márk

A film premierjén Anger Zsolt és felesége szemmel láthatóan jól szórakozott a szellemes statiszták körében. 

Schell Judit a Post Mortem premierjén

Schell Judit egy szexin dekoltált, csillogó kosztümruhában jelent meg a Post Mortem premierjén. A 48 éves színésznő beragyogta a vörös szőnyeget. Képes összeállításunkban megnézheted, kik azok a sztárok, akik részt vettek a Post Mortem kedd esti díszbemutatóján.   

Ezt is szeretjük