Újra az Allee-ba költözik a kifutók világa: különleges sportos divatbemutatók (x)
Sport, divattrendek, tánc és elképesztő látvány az Allee Bevásárlóközpont rendhagyó divatshow-ján, a Tavaszi Divathetek keretében.

Allee divatshow cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Divatba hozzuk a sportot! címmel nagyszabású show-műsorral debütált március 5-én az Allee tavaszi divatbemutatója, amit hagyományosan minden évben más és más központi téma köré tervez Lakatos Márk művészeti vezető és Lukács Gabi show-rendező.

Korábban a költészet és a környezettudatosság adta az Allee Tavaszi Divathetek tematikáját, most viszont a sport köré épül a zenés-táncos divatshow. Mivel a világ sportrajongói 2020-ban Tokióra figyelnek, elérkezett az idő arra is, hogy a magyar versenyzők NUBU által megálmodott hivatalos formaruhái szélesebb közönség előtt, különleges „csomagolásban” jelenjenek meg a kifutón.

Neves sportolók és ezer ruha a divatshow-n

Az Allee divatshow négy hónapon át készült, a bemutatott 355 szettben pedig több mint ezer ruhadarab volt látható olyan márkák kollekcióiból, mint a Van Graaf, a GAS, a Nubu, a Reserved, az Envy, a Samsonite a Saxoo London, Intersport, C&A, Playersroom vagy a Sugarbird.

img 1417
Fotó: Allee

A rendezvényen olyan ismert magyar sportolók is jelen voltak többek között, mint Kótai Mihály világbajnok ökölvívó; Imre Géza világ- és Európa-bajnok, kétszeres olimpiai ezüstérmes, kétszeres olimpiai bronzérmes párbajtőrvívó; Dombi Rudolf olimpiai és Európa-bajnok kajakozó; Storcz Botond Európa- világ- és olimpiai bajnok kajakozó, valamint dr. Baji Balázs világbajnoki bronzérmes és Európa-bajnoki ezüstérmes magyar gátfutó, míg a műsort Epres Panni és Szujó Zoltán celebrálta.

Porondon a tokiói formaruhák

A sport közel áll a szívünkhöz, mert hatalmas közösség-összetartó ereje van, és a sporttal mindenkinek van valamilyen személyes kapcsolata. Büszkék vagyunk, hogy a világon először az Allee kifutóján lehet megnézni a magyar sportolók tokiói formaruháját. Az eseménysorozattal szeretnénk a magyar sportolók eddigi és ezutáni sikerei előtt tisztelegni - fogalmazott Berzevici Rita, az Allee marketingmenedzsere.

img 1467
Fotó: Allee

A divatban hatalmas inspiráció az, ahogy a mozgó emberi testet leköveti egy-egy ruhadarab. A sportban használt technológiai anyagok is átszivárognak a divatba, az élsport így jelenik meg az utcai divatban. Coco Chanel kiszabadította a nőket a fűzőből, ma pedig már egy esti ruhához, koktélruhához is fel lehet venni sportcipőt. A sport divatba jött, és már a legnagyobb luxusmárkák is biciklisnadrágokat, joggingokat, sportcipőket emelnek be a kollekcióikba - hangsúlyozta a sport és a divat kapcsolatáról az Allee divatbemutatót jegyző Lakatos Márk stylist és Lukács Gabi rendező.

Lenyűgöző látványvilág az Allee-ban

A műsor térben és időben is felvonultatta a világ legkiemelkedőbb sportversenyének fontosabb helyszíneit, egyedi látványvilágában pedig a közkedvelt sportágakon túl a golf, a vitorlázás vagy éppen az íjászat is teret kapott a bemutatón.

Allee divatshow cover1
Fotó: Allee
Ezt is szeretjük