Szujó Zoltán 19 éve él boldogan feleségével - Adrienn két lánnyal ajándékozta meg
Szujó Zoltán két évtizede alkot egy párt gyerekorvos feleségével.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szujó Zoltán már 19 éve alkot egy párt feleségével. A sportkommentátor életének fontos pillanatait is sporteseményekhez köti: Adrienn-nel a sydney-i olimpia évében, 2000-ben ismerkedtek, mesélte a Spektrum Home csatornán vasárnap esténként jelentkező NőComment! című műsorban. 

A nagyobbik lánya születése után azért kellett mennie egyből a reptérre, mert Erdei Zsolt első világbajnoki ökölvívómeccséről kellett közvetítenie. 

Focimeccsen randizott a feleségével

Szujó Zoltán és Adrienn közös életét is alakította a sport, második randijukat például egy labdarúgó-mérkőzésre szervezték. 

szujo-zoltan-nocomment
Fotó: TMC

- Akkor még hatvanezren voltak a régi Népstadionban, ahol az olaszokkal játszottunk 2:2-t. A baráti társaságnak feltűnt, hogy minden magyar gólnál indokolatlanul sokáig örülünk egymást átkarolva Adrival a gólnak - mesélte a talkshow-ban. 

A 42 éves tévés szerint nem tudja, mi a titka annak, hogy közel húsz éve boldog házasságban él, de szerinte fontos, hogy a párok sokat beszélgessenek. 

- Sokat szoktunk beszélgetni, odafigyelünk egymásra, átbeszéljük az élet nagy dolgait. Egyébként nagyon különbözőek vagyunk: én hajlamos vagyok a művészlélek szerepkörben tetszelegni, meg szárnyalok, máskor lent vagyok, míg Adri két lábbal jár a földön. Gyerekorvos, és dolgozott kemény helyen, ahol nincs lehetőség arra, hogy az ember álmodozzon, ha behoznak egy életveszélyben lévő kisgyereket, tudnod kell, mit csinálj. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Szujó azt is elmesélte, hogy a felesége nagyon okos nő, aki kívülről nagyon tisztán látja a televíziós munkáját is. 

- Nem feltétlenül értünk mindenben egyet, ha mi elkezdünk vitatkozni, elég hirtelen emelkedik a hangerő. Nagyon temperamentumosak vagyunk, elkezdjük egymást túlkiabálni, de meg tudunk beszélni mindent. Rendkívül jó meglátásai vannak. Volt olyan műsor is, amiről lebeszélt - árulta el. 

szujo-zoltan
Fotó: TMC

Szujó Zotán a legismertebb magyar Forma-1-es szakkomentátor, míg felesége gyermekorvosként dolgozik. Kevesen gondolnák, de a két terület között szoros kapcsolat van. 

- Az a csapat, aki a sokszoros Forma-1-es csapat, a Williams kerékcseréjét végzi, koraszülöttosztályoknak segített, ugyanis ugyanaz a koreográfia működhet a válságos állapotban lévő, apró babák mellett, mint a kerékcserénél. Hogyan tud sok ember együtt dolgozni, hogyan ne zavarják egymást, és hogyan építsék föl azt a mozdulatsort, ami a leghatékonyabb. Ezt együtt dolgozták ki. 

Sebestyén Balázs felesége

Sebestyén Balázs óvja magánéletét, feleségével és gyerekeivel nem szerepel tévéműsorokban, újságok és magazinok címlapjain, néha azonban kivételt tesz, és feleségével, Vikivel közös képet posztol. Vikivel 2009 nyarán házasodtak össze, 14 éve vannak együtt. Első gyermekük, Benett 2009 októberében, a második, Noel 2014 decemberében született. 

Ezt is szeretjük