Alföldi Róbert és A mi kis falunk sztárja is szerepel az RTL új krimijében: az első rész mától látható
A hentes című alkotás első epizódja igazi sztárparádéval 2021. július 5-től látható.

alföldi-robert-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Többek között Alföldi Róbert, Csuja Imre, Földes Eszter és Hegyi Barbara szereplésével július 5-től, azaz mától megtekinthető az RTL Magyarország prémium digitális szolgáltatása, az RTL Most+ felületén A hentes című noir krimi. 

Ez a 2018-as Hypewriter – nemzetközi sorozatötlet-pályázat nyertes alkotásának pilotepizódja.

Alföldi Róbert A hentesben

2018-ban a Magyarországon élő alkotópáros, Andrew Hefler és Declan Hannigan sorozatterve nyerte meg a Paprika Studios és az RTL Magyarország közös szervezésében létrejött, Hyprewriter – nemzetközi televíziós sorozatötlet-pályázat 10 000 eurós fődíját, valamint a lehetőséget, hogy az ötletből teljes értékű pilot készüljön. A The Butcher, azaz A hentes című alkotás első epizódja elkészült, 2021. július 5-től pedig a nagyközönség is megtekintheti az RTL Most+-on.

alföldi-robert-hegyi-barbara
Fotó: Paprika Studios/RTL Most+

Az Aranyéletet is jegyző Mátyássy Áron is rendezte, a főbb szerepekben pedig Kádas József, Kerekes Éva, Csuja Imre, Földes Eszter, Szabó Emília, Kolnai Kovács Gergely, Hegyi Barbara, Alföldi Róbert, Klem Viktor és Kaszás Mihály tűnik fel.

A cikk az ajánló után folytatódik

A noir krimi műfajú A hentes Karcsiról, a kisvárosi hentesről szól, aki a történet elején egy húsfagyasztóban leli halálát. Karcsi látszólag a település egyik legkedveltebb lakosa: bárki vásároljon is nála, ő mindig a legjobb minőségű terméket kínálja neki, és a vásárló biztosan jókedvűen lép ki az üzlet ajtaján.

csuja-imre
Fotó: Paprika Studios/RTL Most+

Karcsit azonban meggyilkolják, és miközben látjuk a gyászoló családot - az özvegyet, a szintén hentesként dolgozó fiukat -, a visszatekintésekből kiderül, hogy Karcsi talán mégsem volt mintapolgár. Sokan voltak, akik el akarták tenni láb alól, sokan meg is tehették volna, ám csak egyvalaki van, aki meg is tette...

A mi kis falunk nagy öregjei fiatalon

Füleki Károly figurája nem csak a nézők szívének kedves, az őt megformáló Csuja Imre is imádja a mindig valamiben mesterkedő karaktert. Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy festett egyik első szerepében Csuja Imre 25 évesen, valamint A mi kis falunk többi sztárját is láthatod fiatalon.

Cover-fotó: Paprika Studios/RTL Most+

Ezt is szeretjük