Alföldi Róbert ezért fordított hátat a tévézésnek: elárulta, miért nem vezet többet műsort
Alföldi Róbert 1997-től 2003-ig erősítette az RTL Klubb Reggeli című műsorának csapatát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Világszerte rengeteg ember rajong a reggeli műsorokért. Sokan épp annyira az ébredésük kellékeként tekintenek ezekre a típusú talk-show-kra, mint mondjuk a kávéra vagy a pirítósra. Hazánkban is több képviselője van a műfajnak, a TV2-n a Mokka, az RTL Klubon pedig a Reggeli.

Utóbbit 1997. október 28-án tűzte először műsorára a csatorna, a kezdetekben olyan műsorvezetőkkel találkozhattak a korán kelők, mint Stohl András, Szily Nóra, Balázsy Panna, Novák Péter vagy Alföldi Róbert.

Alföldi Róbert ezért távozott az RTL Klub Reggeliből

Az 52 éves színész 1987-ben kezdte meg tanulmányait a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, ahová elsőre felvették. 1992-ben szerződtette le a Vígszínház, majd úgy döntött, hogy a kereskedelmi televíziózásba is belekóstol. 

2003-ban intett búcsút a nézőknek, és bár több tehetségkutatóban is feltűnt mint zsűritag, műsorvezetőként azóta sem láthattuk a képernyőn. Osváth Zsolt YouTube-csatornáján árulta el, miért döntött annak idején a távozás mellett.

- Nagyon sokat köszönhetek az RTL-nek, nem lennék az, aki, ha nem tévéztem volna, hiszen nem lennének kíváncsiak az emberek az egyéb tevékenységeimre - mondta el a ZSHOW time című YouTube-műsorban.

- Amikor mi kezdtünk, akkor a beszélgetések nagy része normális, komoly beszélgetés volt. Én akkor álltam föl, amikor egy műsorban harmadszor a cellulitiszről kellett beszélni.

Utoljára a Szenzációs Négyesben láthattuk 2018 őszén. Elmondása szerint már ekkor zavarban volt attól, hogyan idomuljon a pörgős ritmushoz, hogy közben önazonos is tudjon maradni. 

- Ezt a típusú harsányságot - amivel semmi bajom nincsen, ízlés kérdése, valaki szereti, valaki nem - én már nem tudnám csinálni. Ebben a műsorban nekem problémát is okozott, hogy úgy működjek közre, hogy hozzam, ami el van várva, de közben magam számára is hiteles legyek.

Balázsy Panna egykor és most

Balázsy Panna nevét rádiós, majd televíziós műsorvezetőként ismerte meg az ország. A kétezres évek elejétől hat évig vezette az RTL Klub Reggeli című műsorát, de a Delelő és a Stella moziklub is az ő nevéhez kötődik.

Ezt is szeretjük