Az Álarcos énekes nyomozóit teljesen lecserélték: ők négyen az új évad sztárjai
Szeptember 5-én vadonatúj nyomozókkal indul az Álarcos énekes harmadik évada az RTL Klubon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem csak vadonatúj álarcokkal tér vissza az Álarcos énekes, a harmadik évadban egy teljesen új, négytagú nyomozói gárda mutatkozik be.  

A népszerű szuperprodukció rengeteg újdonsággal érkezik szeptember 5-én, és minden vasárnap 19 órától jelentkezik az RTL Klubon.

Az Álarcos énekes új nyomozói

Nyomozóként lesz látható az RTL Klub képernyőjén a legendás énekesnő, Szandi. Őt Szabó Zsófi színésznő, illetve egy rutinos álarcosgárda segíti a maszkok leleplezésében. 

szandi-szabo-zsofi
Fotó: RTL Magyarország

Az első évad ezüstérmes Robotja, aki a második évadban vendégnyomozóként is bemutatkozhatott: a színész Nagy Ervin, a negyedik nyomozó pedig nem más, mint a második évadban a Süti álarca mögé rejtőzött zenész, Fluor Tomi.

nagy-ervin-fluor
Fotó: RTL Magyarország

Ők négyen állnak neki vasárnap esténként a teljesen új, ismét szemkápráztató álarcok leleplezésére az Álarcos énekesben, amelynek műsorvezetője a harmadik évadban is Istenes Bence.

alarcos-enekes
Fotó: RTL Magyarország

A káprázatos maszkok között Magyarországon először egy duó is rejtőzik, azaz ketten rejlenek egy páros álarc mögött. A Csacsi és a Lovag rögtön két hírességet is rejt, sőt az is garantáltan lázban tartja majd az egész országot, hogy vajon ki van a Cápa, a Róka, a Kacsa vagy a többi különleges maszk mögött.

Csobot Adél bikiniben és fürdőruhában

Az X-Faktor új női mentora és Istenes Bence a fiaikkal együtt július elején is Horvátországba utazott. Csobot Adél innen az Instagram-oldalán egy fürdőruhás és az Insta-storyban egy bikinis képet is mutatott magáról.

Ezt is szeretjük