Szandi és Bogdán Csaba fia 19 éves lett: jóképű fiatalember lett Domonkosból
Szandi és Bogdán Csaba másodszülött gyermeke, Domonkos augusztus 10-én ünnepelte a születésnapját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szandi és Bogdán Csaba számára fontosak az évfordulók. A zenész házaspár 29 év után is megemlékezik arról a pillanatról, amikor 1992. július 24-én mindketten ráébredtek, összefonódik a sorsuk, és elcsattant közöttük az első csók. 

Idén is megálltak két fellépés között Rév-Komáromban az Európa szálló előtt, hogy megemlékezzenek az épületben történtekről. 

Szandi és Bogdán Csaba fia, Domonkos

Nyáron egy másik fontos eseményt is ünnepelnek júniusi esküvőjük, valamint Szandi július 7-i és Bogdán Csaba augusztus 18-i születésnapja mellett: míg Blanka lányuk és Csabi fiuk március szülötte, Domonkos augusztusban jött a világra, második gyermekük 2002. augusztus 10-én született. 

"19 évvel ezelőtt pontban reggel 9-kor kerek három kilóval megszületett a második gyermekünk, Domonkos! Leírhatatlan volt a boldogság, amit éreztem! A lányunk után pont ilyen fiúra vágytam, mint Ő. Szeretem, hogy pici kora óta rendszeresen meglep minket érdekes gondolkodásával, meglátásaival és személyiségével. A gimnázium mellett évek óta dolgozik és rendkívül jó érzés látni, hogy milyen odaadással, lelkesedéssel, lojalitással és szorgalommal, megbízhatóan és korrektül végzi a munkáját.

Édes Domikám! Nagyon büszkék vagyunk Rád! Tiszta szívből kívánom, hogy a jó Istentől kapott talentummal és képességekkel élni tudjál és valósítsd meg minden álmodat! Isten éltessen sokáig, legyen csodás az életed!" - köszöntötte fel fiát a közösségi oldalain a 45 éves énekesnő. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Természetesen a büszke édesapa, Bogdán Csaba is megemlékezett az Instagramon fia születésnapjáról. A hatvanéves zenész egy apa-fia képet posztolt. 

A házaspár kisebbik fia is már 15 éves, Csabi 2006. március 29-én látta meg a napvilágot.  

Legidősebb gyermekük, Blanka 2000. március 11-én született, ő idén már a 20. születésnapját ünnepelte családjával.

Détár Enikő és Rékasi Károly 19 éves fia

Détár Enikő és Rékasi Károly 1984-től 2013-ig élt házasságban, frigyükből két gyermekük született: Eszter és Zsigmond. Az utóbbi fiatal kora ellenére pontosan tudja, mihez szeretne kezdeni az életben, sőt álmai közül jó néhányat meg is valósított. 14 évesen kezdett foglalkozni a költészettel, első verseskötetét 2018-ban adták ki.

Ezt is szeretjük