Ő Udvaros Dorottya ritkán látott fia: a 35 éves Máté piszkosul jóképű
Udvaros Dorottya szerint a fiában is jócskán van színészi tehetség, de Máté sosem akart színész lenni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Udvaros Dorottya Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja Udvaros Béla rendező és Dévay Camilla színésznő lányaként látta meg a napvilágot. 

A 66 éves sztár szerint a fiában is jócskán van színészi tehetség, igaz, sosem akart színész lenni, Gyöngyösi Máté a kaszkadőrszakmát választotta. 

Udvaros Dorottya fia

- Színészgyereknek lenni nem könnyű, tudom, hiszen magam is az vagyok, és úgy gondoltam, én majd sokkal jobban fogom csinálni, mint a szüleim. Aztán végül nem is tudom, jobban csináltam-e. Az mindig központi kérdés volt, hogy Mátéval együtt reggelizzünk, és én vigyem óvodába vagy iskolába. Nem számított, hogy csak három órát aludtam, felkeltem vele - mesélte Udvaros Dorottya a Meglepetés magazinnak, amelynek címlapján szerepel fiával. 

A kis Mátéból mára 35 éves, nagyon jóképű férfi lett, jól mutatna a filmvásznon akkor is, ha nem mint kaszkadőr játszaná el színészek veszélyes jeleneteit. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A színésznő is rosszul viselte, hogy a világjárvány első két hulláma miatt nem állhatott színpadra, de igyekezett a pozitív dolgokra koncentrálni, így arra, hogy több időt tölthet a fiával. Betartották az óvintézkedéseket, de úgy döntöttek, nem hajlandóak lemondani egymás társaságáról. Féltették egymást, de megbíztak a másikban. 

udvaros-dorottya
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

- Az évek alatt meg kellett barátkoznom ezzel az érzéssel, hiszen Máté kaszkadőr, aki megszámolni sem tudom, hányszor és hányféle módon halt már meg a filmvásznon. Persze azokon az éjszakákon, amikor tudom, hogy másnap egy magas szikláról leugrik a tengerbe a jelenetben, nem sokat alszom, de nem terhelem őt az aggodalmammal - vallotta be a színésznő. 

Détár Enikő és Rékasi Károly fia

Détár Enikő és Rékasi Károly házasságából két gyermek született: Eszter és Zsigmond. A 32 éves Eszter közgazdászként végzett, és közpolitikai elemzéssel foglalkozik. Öccse sem az a cuki kisfiú már, ahogy annak idején megismertük, 19 éves, jóképű pasi vált belőle.

Ezt is szeretjük