8 étel, amiről a régiek úgy hitték, serkenti az anyatej-termelődést: érdemes egy próbát tenni

A régiek trükkjeit a ma embereként is ki lehet próbálni.

Tejtermelést serkentő ételek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az anyatejben minden benne van, ami a babának kell, és mindig alkalmazkodik a baba aktuális igényeihez. Nemhiába remélik az édesanyák, hogy lesz elegendő tejük a picinek.

Sajnos a természet néha közbeszól: sok anya tapasztalja, hogy nincs elég, vagy egyáltalán nincs. Kétségbeesni azonban nem szabad, pláne, hogy sokak szerint maga az idegesség is a tejtermelődés ellen dolgozhat. Szerencsére elérhetők alaposan átgondolt, jól összerakott tápszerek, amelyek segíthetnek, ha nincs elég tej.

Mit ettek a régi asszonyok?

A régiek elgondolásainak mégis érdemes adni egy esélyt. Úgy vélték, bizonyos ételek anyatej-termelődést serkető hatással bírtak. Ezek közül olyan ételeket sorolunk a következőkben, melyek valóban jó hatással lehetnek rá.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük