Ilyenkor ingyenes az ország legjobb játszóparkja a nyáron!
Hőségben is tökéletes választás
Óriási kedvezmények várnak. (x)

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevés olyan program van, amellyel a család minden tagját boldoggá lehet tenni. De a közös játék például ilyen, amit tekinthetsz különleges ajándéknak is. Nyáron, kánikula idején is ideális választás ehhez az újpesti TarzanTM Park a kikapcsolódásra vágyó családok számára, hiszen a 13 játéksziget vizes játékokat is kínál.

Ha nem akarsz strandra menni, mégis valamilyen vizes szórakozást keresel gyermeked számára, akkor próbáljátok ki az országban egyedülálló vízi élménypark, a Placcs Placc változatos alakú és színű játékait. A vizes játékok használatához a park öltözőt, lábmosót és ruhaszárítót is biztosít.

Ez az a hely, ahol kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a számukra megfelelő, igazi szórakozást. A nagyváros dzsungelében cseperedő kis Tarzanok itt olyan világba csöppennek, ahol bármi megtörténhet, próbára téve erőt, ügyességet, leleményességet és fantáziát. Hogyan lehet egyensúlyozni a fák tetején vagy átlendülni egy mélységes szakadék felett? Próbáljátok ki! Tornyok, csúszdák, kötélhinták, mászókák és kalózhajó vár meghódításra!

A szabadtéri családi játszóparkban a família apraja-nagyja megtalálhatja mindazt, ami egy igazi, élményekkel teli kikapcsolódáshoz kell:

  • óriás játszótér sosem látott, egyedi fejlesztésű játékokkal,
  • árnyas, kellemes sétautak, kényelmes padok és piknikezőhelyek,
  • kerítéssel körbekerített tér higiénikus mosdókkal, játékfelügyelőkkel,
  • a legmagasabb biztonsági előírásnak megfelelő, esztétikus, természetes anyagokból készült játékok,
  • Tarzan Terasz, ahol az éhes hősök feltankolhatnak a következő kalandokhoz.

A 3 évnél fiatalabb gyermekek részére az ingyenes játékkölcsönzőben kismotort, kisautót és homokozókészletet biztosítanak, míg az aktív szülők, nagyszülők számára pingpong-, tollas-, petanque- vagy gyepbowling-készletek is igénybe vehetőek.

Újdonságok, akciók

A nyári időszakban a korábban megszokott 19 órás zárási időszakot meghosszabbították, így június és augusztus között már 20 óráig tartanak nyitva minden nap!

Június, július és augusztus hónapokban a szerdai mellett a hétfői napot is kísérőjegymentessé tették, így már egy héten kétszer egy megváltott gyerekjegy mellé egy felnőtt kísérő jegye ingyenes.

Nagyszülőkedvezmény

Akciókban és kedvezményekben már eddig sem volt hiány, a nyári szünetben azonban szünidei nagyszülőakció is lesz! Ennek köszönhetően iskolakezdésig hétköznaponként egy megváltott gyerekjegy mellé maximum két nagyszülő - 60 év feletti kor vagy nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezés esetén - 70% kedvezménnyel válthat belépőt a parkba.

Különleges játékélményt keresel gyermeked számára? Akkor látogassatok el az Ország Legnagyobb Szabadtéri Családi Játszóparkjába, ahol a gyermekek vidám szórakozás közben fejleszthetik kreativitásukat!

Az élményekkel teli TarzanTM Park szeretettel várja látogatóit!

További információk:
TarzanTM Park
cím: 1046 Budapest, Tábor u. 26-28.
weboldal: www.tarzanpark.hu
www.facebook.com/TarzanParkUjpest
Ezt is szeretjük