18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Lélegzetelállító képeken a születés csodája: 2023 díjnyertes szülésfotóit mutatjuk

Ezek lettek 2023 legerősebb szülésfotói.

Szülésfotók 2023

Akinek még nincs gyereke, az leginkább a filmekben látottak alapján képzeli el, milyen is a szülés. Ezek a felvételek azonban sokszor köszönőviszonyban sincsenek a valósággal.

A világra érkezni nem csak fájdalmas, de véres, kimerítő és mégis gyönyörű, euforikus dolog. Egyre több édesanya vágya, hogy ezeknek a pillanatoknak legyen képi lenyomata is. Nem meglepő, hogy egyre több szülés-születésfotóba szaladhat bele bárki az interneten. Sőt léteznek ma már olyan fotósok is, akik kifejezetten szülésfotózással foglalkoznak.

2023-as díjnyertes szülésfotók

Több mint egy évtizede a Nemzetközi Hivatásos Születésfotósok Szövetsége minden évben versenyt hirdet. Idén is számos kategóriában indulhattak a fotósok, többek között: részletek, veszteség és szülés után kategóriát is hirdettek. A következőkben mutatunk néhány díjnyertes fotót, melyek között akadnak naturálisak és művészibb jellegűek is. Mindegyikben közös azonban, hogy erőt adnak, és őszintén mesélnek a szülés-születés valódi természetéről.

A cikkben megrázó kép is szerepel, kérünk, ennek tudatában kattints!

A születés csodája elképesztő erejű fotókat eredményez, tekintsd meg a tavalyi díjazottak képeit is! 

A Nemzetközi Hivatásos Születésfotósok Szövetsége 2022-es versenyének győztesei következnek.

Elképesztő erejű fotók a születés csodájáról: 2022 díjnyertes szülésfotóit mutatjuk

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük