18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Elképesztő erejű fotók a születés csodájáról: 2022 díjnyertes szülésfotóit mutatjuk

A Nemzetközi Hivatásos Születésfotósok Szövetsége 2022-es versenyének győztesei következnek.

Barbara-Aviz-Szeretet-erintese

Sokak számára még elképzelhetetlen, hogy amikor életet adnak gyermeküknek, a szülésznőn vagy a bábán, esetleg az édesapán kívül egy fotós is jelen legyen.

Mivel azonban életünk lassan minden területét dokumentáljuk, így nem is olyan meglepő, hogy a fotósszakmának ez az ága is alakulóban van. Olyannyira, hogy több mint egy évtizede a Nemzetközi Hivatásos Születésfotósok Szövetsége minden évben versenyt hirdet.

2022 díjnyertes szülésfotói

Az interneten fellelhető szülésfotóknak köszönhetően már egyre kevésbé illetődünk meg egy magzatmázas vagy éppen véres baba látványától, ám a 2022-es verseny győztesei között vannak ennél jóval drámaibb és persze a szülés természetéből adódóan intim és erőteljes fotók. Az idei, 11. verseny győztes fotóit mutatjuk meg.

A cikkben igen megrázó kép is szerepel, kérünk, ennek tudatában kattints!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük