Így néz ki egy női test napokkal a szülés után: valódi édesanyák mutatták meg

A szülés utáni valóság is lehet szép.

szules-utani-test-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha az ember csak az Instagramon és a Facebookon lát édesanyákat szülés után, idővel az az érzése támad, hogy a baba kibújása után a női test csak úgy visszaugrik a kiindulási állapotába.

Valóság elferdítése leginkább fotókkal lehetséges, és erre általában remek platformot jelentenek a közösségi oldalak. Ugyanakkor vannak édesanyák, akik ugyanitt készek az igazságot megmutatni.

Ilyen a női test szülés után

Ez az édesanya ikreknek adott életet, és egy héttel a szülés után készítette a fotót. A képen megmutatja azt a szülés utáni, eldobható bugyit is, melyet minden kismama borzadva emel le még nagy pocakkal a drogériák polcáról.

Három nappal, hat héttel és hat hónappal a szülés után. Bámulatos, hogy a női test milyen átalakulásra képes. Sőt, nemcsak az édesanya hasán, de még az arcán is látszik a változás.

Négy nappal és egy évvel a szülés után. Nemcsak a pocak, de a fenék és a mell is kisebb lett. A fotón az édesanya nem edzés eredményét, hanem a természetes visszarendeződést kívánta érzékeltetni.

Erről az édesanyáról egy nappal kisfia születése után készült az alábbi fotó, mellyel emlékeztetni szeretne arra, hogy kilenc hónapba telik, míg a női testben egy magzat kifejlődik, a visszarendeződésre is nagyjából ennyi időt érdemes számolni. 

"A szépség több mint méret vagy forma. A szépség minden történetünkben benne van, és mindannyiunkban benne van." Írja a fotó mellett az édesanya.

A legtöbb édesanya szülés utáni posztjában arról mesél, hogy mennyire büszke a testére, amiért kilenc hónapon át táplálta a babáját, megszülte.

Szülés utáni bugyi: mikor jön jól?

Van, aki szerint nélkülözhetetlen, míg más kényelmetlennek tartja a magas derekú, hasfalat tartó bugyit.

Ezt is szeretjük