"Elsírtam magam, amikor belenéztem a tükörbe" - Szülés utáni fotót posztolt a bevállalós fitneszedző

Emily Skye fitneszedző nemrég adott életet második babájának, szülés után hat órával posztolta a képet.

cover-ok2
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sokan irigykedve nézik az Instagram-sztárokat és modelleket, akik szülés után pár héttel lapos hassal, karikás szemek nélkül, tökéletes frizurával és sminkben feszítenek, karjukon az édesdeden alvó babával.

Pedig egy gyerek megszületéséig a női test kívül-belül rengeteg változáson megy keresztül: a hason, combon megjelenő striák, visszerek, a bedagadt és megduzzadt végtagok vagy a bőr kitágulása a terhesség természetes velejárói.

Egy édesanya, aki nem fél megmutatni szülés utáni testét

Emily Skye ausztrál finteszguru és blogger két és fél millió követővel rendelkezik Instagram-oldalán. Pár éve még meg volt győződve arról, hogy első gyermeke, Mia születése után pillanatok alatt visszanyeri bomba alakját. Mivel a terhessége során komplikációk adódtak, hamar sutba vágta azt az elképzelést, hogy a szülést követően visszatér a régi életformájához, és leadja a várandóssága alatt felszedett kilókat.

Őszinte, retusálatlan fotóival rengeteg követőt szerzett magának, célja, hogy biztassa a friss édesanyákat a testük elfogadására. Nincs annál fontosabb, mint egy új élet megszületése, minden más várhat.

Szülés után pelenkabugyiban

A finteszedző augusztusban adott életet második gyermekének, egy kisfiúnak, szülés után nagy hassal, pelenkabugyiban készített magáról fotót, amit megosztott a követőivel is.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Elsírtam magam, amikor megláttam a tükörben a szülés utáni testem. De nem azért, mert nem tetszett, amit láttam, hanem épp ellenkezőleg, mert szeretem a testem! Sőt, jobban szeretem a testemet, mint bármikor máskor. Ahelyett, hogy a tükörben kritizáltam volna magam, amiért így nézek ki, hálát adtam, hogy ez velem másodjára is megtörténhet.

- Szomorúvá tesz, hogy sok nő - ahogy régen én sem - nehezen fogadja el azt, hogy a teste megváltozott. Áldottnak érzem magam, hogy két gyönyörű gyermeket szültem, és szoptathatok. Nem érdekelnek a striák, a narancsbőr vagy a megereszkedett hasam - írta a kép alá, bátorítva másokat is, hogy fogadják el megváltozott testüket.

Az ötgyerekes anya megmutatta szülés utáni testét

Brenda Stearn ötgyermekes édesanya, aki sokáig nem volt képes elfogadni, hogy szülés után más lett a teste. Ma már önelfogadásra bátorít másokat.

Borító-és ajánlóképek: Instagram/emilyskyefit

Ezt is szeretjük