Ilyen egy valódi női test szülés után: az 5 gyerekes anya büszkén megmutatta

Brenda fotóival fel szeretné hívni a figyelmet az anyaság szépségeire.

Női test szülés után fotókon
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A terhesség 9 hónapja alatt nagyon sok változás éri a női testet, ilyenkor mind a hormonháztartás felborulásával, mind a test fizikai megváltozásával számolni kell, a bőr megereszkedhet, meghízunk, a hason striák jelenhetnek meg, a belső szervek pedig átrendeződhetnek.

A test megváltozása mindenkinél egyéni, és minden frissen szült édesanyát máshogy érint: míg egyesek hosszú időn keresztül próbálnak megbirkózni megváltozott alakjukkal és megcsappant önbizalmukkal, addig mások felvállalják a megváltozott külsőt, ezzel is bátorítva másokat. Hiszen mi lehet annál szebb dolog, mint amikor egy kicsi élet a világra jön?

Ilyen egy valódi női test szülés után

Brenda Stearn ötgyermekes édesanya, aki sokáig nem volt képes elfogadni, hogy szülés után más lett a teste. Az ötödik gyermek megszületése után depressziós lett, nem érezte jól magát a bőrében, ami életére és feladatainak elvégzésére is rányomta a bélyeget.

 A 32 éves ohioi asszony ekkor döntött úgy, hogy Instagram-oldalán mutatja meg magát, ezzel erőt és önbizalmat adva más anyukáknak, hogy ne érezzék egy percre sem azt, hogy ezzel a problémájukkal egyedül vannak.

- A test megváltozásával együtt kell tudni élni. Világra hoztad a kisbabád, ezért pedig legyél nagyon büszke magadra, ahogy én is büszke vagyok a saját testemre - osztotta meg követőivel bátorító szavait az ötgyermekes anyuka.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Fontos, hogy a nők szülés után megváltozott testüket ne tabuként kezeljék. Brenda erőt, bátorítást akar adni valós képei által azoknak, akik hasonló cipőben járnak, mint ő, ugyanakkor tudatosítani az emberekben, hogy nem minden kismama hasa olyan, mint ahogy azt a sztároknál vagy a modelleknél a reklámokban és magazinokban látják.

- A testem minden szülés által újra és újra megmutatta, hogy milyen erős. Bármilyen életet is élj, szeresd és fogadd el önmagad - mondta az anyuka.

A fitneszedző megmutatta szülés utáni alakját

Emily Skye ausztrál fitneszguru és blogger megmutatta, hogy fest egykori bomba teste a szülés után.

Így néz ki egy valódi nő teste a szülés után: a fitneszedző nem akar hamis illúziókat kelteni

Nézegess képeket!

Elolvasom

Borító-és ajánlóképek: Instagram/she_plusfive

Ezt is szeretjük