Így néz ki egy valódi nő teste a szülés után: a fitneszedző nem akar hamis illúziókat kelteni
Emily Skye ausztrál fitneszguru és blogger megmutatta, hogy fest egykori bomba teste a szülés után.

cover-fitneszedzo
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan irigykedve nézzük azokat a sztáranyákat és modelleket, akik már szülés után egy-két héttel lapos hassal, tökéletes alakkal, frissen és üdén, táskás szemek nélkül pózolnak a kamerának. Azonban ez a legritkább eset, hiszen a terhesség kilenc hónapja alatt számtalan hormonális és fizikai változás történik a női testben. Ezek hatására a szülést követően a belső szervek elhelyezkedése kissé átrendeződhet, a bőr kitágulhat, a combon és a hason striák jelenhetnek meg, amit nem sok frissen szült anyuka képes azonnal elfogadni. Sokakra pedig irtózatosan nagy súly nehezedik, hogy minél előbb visszanyerjék vágyott alakjukat.

Így volt ezzel a népszerű ausztrál fitneszblogger, Emily Skye is, aki azt hitte, kislánya, Mia születése után pillanatok alatt visszanyeri bomba alakját. Mivel a terhessége során komplikációk adódtak, hamar sutba vágta azt az elképzelést, hogy a szülést követően visszatér a régi életformájához, és leadja a várandóssága alatt felszedett súlyfelesleget.

Rengeteget kell még dolgoznom érte, hogy újra megerősödjek, és formába lendüljek. Tudom, hogy sikerül majd egyszer, de egyelőre nem ez a legfontosabb, hanem az, hogy minél több időt tölthessek a kislányommal. Az, hogy visszanyerjem az alakomat, most mellékes. Elégedett vagyok magammal. Elég a kislányomra néznem, és máris sírva fakadok, annyira szeretem. És nemcsak őt, hanem a testemet is, ami otthonául szolgált ennek a csodálatos lénynek - írta szülése után Instagram-posztjában, erőt adva más anyukáknak is, hogy fogadják el új, megváltozott testüket.

A több mint két és fél millió követővel rendelkező, szexi anyuka Instagram-oldalán mutatta meg rajongóinak, hogyan néz ki valójában egy női test a szülést követő időszakban. Minden egyes kép az őszinteség jegyében született, a fitneszguru ezekkel a fotókkal segít elbúcsúzni attól az álságos szépségideáltól, ami a televízióból és az internetről ránk zúdul. Nézd meg a fotókat!

Ezt is szeretjük