Furcsa videó! Felvették az előző életére emlékező kisfiút
Egy kisfiú konkrétan emlékezett arra, hogy halt meg előző életében. Nézd meg a róla készült videót!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ezoterikus tanok szerint a tudatunk minden előző életünk emlékét megőrzi, azonban ezeket szándékosan nem engedi felszínre, nehogy hatással legyenek a jelenlegi életünkre. Ritka kivételek azonban vannak, egyes gyerekek tudata annyira nyitott, hogy gond nélkül fel tudják idézni, mi történt velük egy másik életükben.

James Leininger például kellő részletességgel számolt be arról, hogy vadászpilóta volt a második világháborúban, és Iwo Jimánál vesztette életét. De egy izraeli kisfiú története is meglepő, aki a fején egy piros folttal született, majd később elmondta, hogy itt érte őt a halálos ütés előző inkarnációjában.

A most következő Edward Austrian is érdekes és már-már cáfolhatatlan történettel állt elő, amikor négyéves volt.

A múlt fogságában

Edward Austriannek kiskorában rengeteg fóbiája volt. Többek között félt a sötétségtől - bár ez talán egy gyerek esetében annyira nem furcsa, az viszont annál inkább, hogy Edward az esős, nyirkos időjárástól is rettegett. Emellett felső légúti problémákkal küzdött, sokszor volt rekedt, gyakran fájlalta a torkát, manduláját, így a szülei orvoshoz vitték, hogy kiderítsék, mi lehet a baj.

Hamar fény derült rá, hogy a fiúnak ciszta van a torkában, ez okozza az állandó panaszokat, de sajnos ez egyúttal egy műtétet is jelentett, hogy megelőzzék a további betegségek kialakulását.

Miután ez kiderült, az akkor négyéves Edward elmondta az édesanyjának, hogy előző életében a lövészárokban vesztette életét, torkon lőtték, amikor 18 évesen a hadseregben szolgált. A ciszta ezek után nyomtalanul eltűnt a kisfiú torkából - a kezelőorvosai sem értették, ez hogyan lehetséges -, Edwardnak pedig mind a fóbiái, mind a torokproblémái megszűntek.

A róluk készült videó

Itt megnézheted a történetet Edward édesanyjának, Patricia Austriannek a szemszögéből!

Ezt is szeretjük