17 évesen találkozott újra oviskori barátjával a nő, mesébe illő vége lett

Natalie és Austin megható története.

natalie-austin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az örök barátság, örök szerelem olyasfajta egyetemes emberi értéket képviselnek, melyek elérésére szinte mindenki vágyik.

Egy fiatal amerikai pár mesébe illő története segít hinni benne, hogy létezhet ilyen a valóságban. Persze kapcsolatuknak még sok-sok próbát kell kiállnia a következő években, évtizedekben.

Házasság lett az ovis barátságból

Natalie Crowe és Austin Tatman kétéves korukban ismerkedtek meg a floridai Ocalában, ahol együtt jártak óvodába. Nagyon gyorsan megtalálták a közös hangot, és a legjobb barátok lettek. Szüleik több tucat közös fotót őriznek, és persze rengeteg történetet meséltek ebből az időből.

- Ha belegondolok, kicsit furcsa, mert ennyi idősen általában nem lógsz az ellenkező nemmel, de mi két- és ötéves korunk között folyton együtt játszottunk, elválaszthatatlanok voltunk - meséli Natalie.

Natalie és Austin: az óvodában és az esküvőjük napján
Natalie és Austin: az óvodában és az esküvőjük napján

Amikor azonban Natalie ötéves lett, szülei elváltak, a kislány pedig édesanyjával, nővéreivel és bátyjával Connecticutba költözött - több mint 1600 km-re addigi lakhelyüktől. Bár egy darabig még kérdeztek egymásról, de lényegében ekkor megszakadt a két gyerek szoros barátsága. 12 évig nem is látták egymást.

17 évesen találkoztak újra

2012-ben azonban Natalie-nak egyszer csak eszébe jutott Austin, és titokban átnézte anyja címjegyzékét. Nem emlékezett a fiú vezetéknevére, csak arra, hogy T-vel kezdődik. Szerencsére így is sikerült megtalálnia, és a teljes nevét beírva a Facebook keresőjébe már könnyen rábukkant legjobb gyerekkori barátjára.

A két 17 éves fiatal csetelni kezdett, majd amikor Natalie néhány hétre apjához utazott Floridába, sor került a személyes találkozóra is. Mint mondják, barátságuk azonnal életre kelt, a második randevújukon pedig már mindketten tudták, hogy szerelmesek egymásba.

Natalie és Austin a következő évet távkapcsolatban töltötték, míg befejezték a középiskolát. Azután Natalie a Közép-Floridai Egyetemre ment, míg Austin a Floridai Egyetemet választotta - melyek már csak mintegy 200 km-re vannak egymástól.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Minden okkal történt

A főiskola elvégzése után 2017 augusztusában Austin megkérte Natalie kezét. Az esküvőre a floridai New Smyrna Beachen került sor, és természetesen több tucat képet akasztottak ki magukról - tisztelegve hosszú távú barátságuk és szerelmük előtt. A pár ma az Amerika Velencéjének is nevezett, vagy száz kikötővel rendelkező floridai Fort Lauderdale-ben él. Natalie pedig ma úgy gondolja, hogy minden okkal történt.

- Bár szomorúak voltunk az ezredfordulón, hogy elhagyjuk Floridát, ahol sok barátunk és családtagunk élt, de oka van annak, hogy édesanyánkkal elköltöztünk akkor. Azt hiszem, ha Austinnal együtt növünk fel, minden nagyon más lett volna. Nem hiszem, hogy ma férj és feleség lennénk.

A szerelem kortalan

A következő párok valószínűleg Natalie-nél és Austin-nál is jobban tudják, milyen lehet az örök szerelem.

Képek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük