73 éve házasok, imádják egymást és az életet: nem csak a filmekben létezik az örök szerelem

17 évesen ismerkedtek meg, szerelmük pedig azóta egyre csak erősebb lett.

73 eve hazas par cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az örök szerelemről szóló megható történetek nem csak a filmekben léteznek: ezt bizonyítja az a 93 éves pár is, akik tinédzserkoruk óta szeretik egymást.

Victor és Glennis Holvey 1944-ben ismerkedtek meg, és ekkor is kezdtek randevúzni. Nem sokkal később kiderült, hogy valójában egész addigi életükben közel voltak egymáshoz.

73 éve él boldog házasságban az idős pár

A fiatalok egy táncesten figyeltek fel egymásra. Victor úriember módjára hazakísérte a lányt, és csak ekkor jött rá, hogy valójában szomszédos házakban laknak. Kapcsolatuk innentől kezdve egyre csak erősödött, majd 1947-ben összeházasodtak. Szerelmük a második világháborút is túlélte, ma pedig 76 éve ismerik egymást, és 73 éve házasok. Nagy családdal büszkélkedhetnek, és a mai napig rajonganak egymásért.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Northfoto.

Ezt is szeretjük