Milyen sors vár gyermekedre?
Neve elárulja
A név önmagán túlmutató jelentést hordoz, megmutatva, viselője milyen pályát fog befutni a Földön.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ezoterikus felfogás szerint a név egyfajta mágikus szó. A szó szerinti jelentésén túl elárulja azt is, hogy tulajdonosa milyen feladattal érkezett a Földre, sőt, sorsa további alakulásáról is fellebbenti a fátylat. Most megtudhatod, milyen életpálya vár csemetédre, ha az alábbi népszerű októberi keresztnevek valamelyikét viseli.

Ugyanez fordítva is igaz: születendő gyermeked boldogulását elősegítheted, ha ezek valamelyikével ajándékozod meg.

Kleopátra - Az apa dicsősége

Nevéhez méltón igen erős férfias minőségekkel bír, úgymint határozottság, sikerorientáltság és az érdekérvényesítésre való képesség.

A fentiek birtokában lényegében mindent elérhet, amit célul tűz ki maga elé, ami elsősorban nem a szerencsés körülményeknek, sokkal inkább eltökéltségének és kitartásának lesz majd köszönhető.

Bár valójában érző szívű ember, látszólagos keménysége miatt problémái adódhatnak a párkapcsolat, illetve az anyaság terén.

Ezt megelőzendő tanítsd meg érzelmei kifejezésére - amit leginkább úgy tehetsz meg, hogy minden lehetséges módon kifejezésére juttatod, hogy mennyire fontos számodra.

Szimóna - Halló, értő

Ha gyermeked a Szimóna nevet viseli, fő erőssége a kommunikáció lesz. Pillanatok alatt képes lényegében bárkivel megtalálni a hangot, illetve meggyőzi mindenkori vitapartnerét, legyen szó akár a saját, akár a körülötte lévők érdekeiről.

Olyan hivatást érdemes választania, ahol közvetítő szerepet tölthet be: sikeres kereskedő, tolmács vagy újságíró válhat belőle, de az sem kizárt, hogy diplomáciai karriert fut be. Mivel könnyedén hozza közös nevezőre a legkülönbözőbb álláspontokat, ő lesz az, aki a szűkebb és tágabb családban megteremti a harmóniát: az általa szervezett családi összejöveteleken mindenki egyformán fontosnak érezheti magát.

Szintia - Cynthus hegyén született

Ha gyermekednek a mind népszerűbbé váló Szintia nevet adtad, sorsa a másokról való gondoskodás lesz. Ez azonban a legkevésbé sem pátyolgatásban nyilvánul majd meg: a Szintia nevet viselők ugyanis éppen határozottságukról híresek.

Ez a tulajdonsága teszi majd képessé gyerkőcödet arra, hogy mindig a lehető legoptimálisabb módon támogassa a körülötte lévőket egy-egy élethelyzetben.

Ha szükséges, magához ragadja az irányítást, mind családja körében, mind a hivatása területén.

Az sem kizárt, hogy saját vállalkozását viszi majd sikerre, ily módon biztosítva magasabb életszínvonalat szeretteinek.

Tekla - Isten dicsősége

A Teklának elnevezett gyermek azért érkezett a Földre, hogy segítse embertársait. Boldoggá teszi, ha másokkal is megoszthatja szerteágazó ismereteit, és ezek révén alkalmi tanítványai könnyebben megtalálják a boldoguláshoz vezető utat. E csodálatra méltó képességét leginkább a családjában vagy valamilyen segítő jellegű hivatás révén tudja kibontakoztatni. Fontos azonban az is, hogy porontyodat megtanítsd bizonyos fokig önzőnek lenni.

Ellenkező esetben ugyanis túlzott mértékben önfeláldozóvá válhat, és idővel teljesen kizsigerelheti magát - ha pedig híján van az energiáknak, feladatát sem tudja teljes mértékben beteljesíteni.

Zaránd - Morcos

Nevével ellentétben a Zaránd nevű gyermek alapvetően nem morcos. Tény azonban, hogy felnőttként meghúz majd bizonyos határvonalakat önmaga és a környezete között. Megnyilvánulásait tárgyilagosság és gyakorlatiasság hatja át, amihez elemző gondolkodásmód társul. Jól bánik az anyagi javakkal, és bármi lesz is a hivatása, szinte biztosra vehető, hogy előbb-utóbb vezető pozícióba kerül. A fentiek dacára szó sincs arról, hogy érzelemmentes lenne. Ezekre a tulajdonságokra azért van szüksége, hogy szeretteit, illetve az arra érdemeseket minden körülmények között védelmezze - ugyanis Zarándnak ez a sorsa a Földön.

Soma - Isten meghallgatott

Ha gyermeked a Soma nevet viseli, felcseperedve egyfajta iránytű lesz a szűkebb és tágabb környezetében élők számára. Ha a papírforma szerint nem is mindig tölt majd be vezető szerepet, lelkesedése és dinamizmusa révén képes lesz másokat is befolyásolni, mégpedig jó irányba. Így aztán - nem túl meglepő módon - minden közösségben gyorsan és könnyedén népszerűvé válik - amire szükség is van, hiszen elsősorban mások pozitív visszajelzéseiből tud erőt gyűjteni. Problémát legfeljebb az okozhat szociális kapcsolataiban, hogy néha azt hiszi, jobban tudja, mire van szükségük a körülötte lévőknek, mint ők maguk.

Rudolf - Dicső farkas

A Rudolf nevű csemete átlagon felüli intelligenciával rendelkezik, sorsa pedig, hogy ezt az adomány önmaga és mások érdekében kamatoztassa az élet legkülönbözőbb területein. Elképzelhető, hogy egy kisebb vagy nagyobb közösség vezetőjévé válik majd, ám nagyobb a valószínűsége annak, hogy valamilyen általa megalkotott szellemi termék révén sokak életminőségét javítja közvetett módon. Ám csapdát jelenthet számára szétszórtsága és türelmetlensége - megeshet, hogy elsiklik bizonyos részletek fölött, illetve felesleges konfliktusokba keveredik. Ezt megelőzendő érdemes már kiskorában következetességre és toleranciára tanítanod.

Gellért - Gerely, kemény

A Gellért nevű gyermek azért született le a Földre, hogy másokat irányítson, ám ezt nem a hatalma, hanem a bölcsessége révén teszi majd. Mindemellett valódi teremtőerővel rendelkezik, így aztán a legnehezebbnek tűnő élethelyzetekből is megtalálja a kiutat, sőt, képes a legkedvezőtlenebb körülményeket is a maga és szerettei javára fordítani.

Alapvetően szociális lény, így nem csoda, hogy sokan keresik majd a társaságát, ő pedig igyekszik mindenkire elegendő időt és energiát fordítani - ez a tiszteletre méltó törekvése azonban egyben csapdát is jelent számára, megeshet ugyanis, hogy saját szellemi-lelki szükségleteit elhanyagolja.

Ezt is szeretjük